Categories: Курйози

“А якудза?” РФ заявила, що в Україну приїдуть воювати члени наркокартелей з Америки

У Росії звинувачують Сполучені Штати Америки (США) у вербуванні членів латиноамериканських наркокартелей задля подальшого відправлення на війну в Україну. Вони нібито прибудуть у зону бойових дій влітку 2024 року.

Про це заявила Служба зовнішньої розвідки (СЗР) РФ Повідомлення спецслужби опублікували увечері 9 квітня російські пропагандистські видання.

“США цього літа планують відправити в Україну першу партію із сотень членів латиноамериканських наркокартелів”, ― йдеться у повідомленні СЗР.

За заявою російської спецслужби, вербуванням нібито займаються американські приватні військові компанії (ПВК). Вони це ніби роблять під керівництвом Управління боротьби з наркотиками та ФБР США.

Користувачі соцмереж бурхливо сприйняли цю “новину”. Деякі з них пишуть, що це було б непогано, якби було правдою, а інші відверто насміхаються над росіянами.

Насправді ж ми знаємо, що це саме РФ шукає найманців по усьому світу. Найчастіше вона вербує громадян африканських та азійських країн. Їх використовують як гарматне м’ясо. За даними Центру національного спротиву, у складі ЗС РФ понад 10 тисяч найманців з держав Африки та Азії.

Ольга Степанова

Recent Posts

Знайшли альтернативу антибіотикам: учені відкрили бактерії, здатні захистити наш кишечник

Дослідники з Університету Кейо в Токіо і Широкого інституту Массачусетського технологічного інституту та Гарварду виявили…

3 хв. ago

Елітна дача зрадника Медведчука в Карпатах почне приносити гроші Україні

В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…

7 хв. ago

Ізраїль ліквідував командувача елітного підрозділу «Хезболли»

Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…

11 хв. ago

Перехід на зимовий час в Україні — коли будуть переводити годинник

Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…

14 хв. ago

Пластичні хірурги розповіли, що дочка Дональда Трампа могла змінити у своїй зовнішності

42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…

23 хв. ago

У Карпатах можуть прокинутися вулкани: сейсмолог оцінив загрозу для України

Днями в Румунії стався землетрус, його відчули навіть в Одеській області. Вже тривалий час експерти попереджають…

32 хв. ago