Витратили 10 тисяч кілець: українська дизайнерка створила кольчугу для alyona alyona (фото)

У сценічного костюма alyona alyona були зроблені багатошарові плечі, щоб показати, що життя жінки — важке і тернисте. У такий спосіб реперка хотіла донести до глядачів ідею того, що попри всі перешкоди, треба взяти до рук меч і йти боротися.

У вівторок, 7 травня, відбувся перший півфінал 68-го міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2024”. Про кольчугу, яка була частиною образу alyona alyona, розповіла українська дизайнерка Олена Романова.

Українські конкурсантки на Євробаченні 2024 постали перед публікою в незвичному вбранні. У костюмі Jerry Heil можна було розгледіти риси лицаря, а в образі alyona aliona глядачі впізнали образ самурая. Костюми українських виконавиць дуже імпонували пісні Teresa&Maria, у якій ідеться про силу та незламність жінок. Для участі в конкурсі було створено справжню кольчугу від української дизайнерки Олени Романової.

Одяг уже став впізнаваною частиною образу alyona alyona. Під час бесіди авторка кольчуги розповіла, що її було виготовлено зі сталевих кілець, які забезпечили додаткову вагу в 3 кг для alyona alyona. На створення обладунку було витрачено близько 10 тисяч кілець. Плетіння кольчуги зайняло 12 робочих днів разом із примірками.

Нагадаємо, 8 травня Alyona Alyona і Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів. Україна бере участь у “Євробаченні” з 2003 року, і загалом перемагала тричі. Однак цього разу перемога жіночого дуету Alyona Alyona і Jerry Heil опинилася під питанням.

Раніше стало відомо про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil встановили рекорд на Євробаченні 2024. Дівчата втримали позицію України та стали єдиною країною, окрім організаторів, яка постійно потрапляє до фіналу пісенного конкурсу.

Ольга Степанова

Recent Posts

74-річний Річард Гір з дружиною зʼявився на Каннському кінофестивалі-2024

74-річний американський актор Річард Гір відвідав Каннський кінофестиваль-2024 з дружиною Алехандрою Сільвою. Знімками 41-річна обраниця зірки "Красуні" поділилася в…

1 годину ago

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

2 години ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

2 години ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

2 години ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

2 години ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

2 години ago