Categories: Авто

У Німеччині назвали автомобілі, які найчастіше ламаються

Згідно з новим рейтингом надійності автомобілів TUV Reliability Report, який щорічно складає німецька організація з технічного нагляду TUV, найненадійнішим автомобілем у віці 2-3 років є Tesla Model 3.

Автомобілісти не можуть порівняти надійність електромобілів Tesla із електрокарами інших автовиробників. Справа в тому, що в США компанія Tesla вважає за краще не брати участь у рейтингах надійності JD Power. Тому TUV Reliability Report дозволяє оцінити надійність електрокарів компанії Tesla.

У поточному році Tesla Model 3 виявилася ненадійною машиною у віці 2-3 років. 14,7% електромобілів Tesla Model 3 не пройшли технічну перевірку (найбільше нарікань було до підвіски та гальм). На другому місці у цьому антирейтингу опинився Dacia Logan, у якого рівень дефектів становив 11,4%. На третьому місці Seat Alhambra – 10,3%.

У категорії автомобілів у віці 4-5 років найменш надійним виявився BMW X5/X6. У нього рівень дефектів становив 17,9%. На другому місці VW Sharan – 17,7%. На третьому місці BMW 2-Series Tourer – 17,6%.

У категорії автомобілів віком 6-7 років найменш надійним німці назвали Dacia Dokker. У нього рівень дефектів становив 25,9%. На другому місці BMW 5/6-Series – 24,8%. На третьому місці кросовер Dacia Duster із рівнем поломок 24,6%.

У категорії автомобілів у віці 8-9 років найменш надійним також виявився Dacia Dokker. У нього рівень дефектів становив 32,2%. На другому місці Fiat Punto – 28,7%. На третьому місці Dacia Logan – 29,1%.

У категорії автомобілів у віці 10-11 років найбільше поломок виявили у Renault Twingo – 36,2%, у Dacia Logan – 35,5%, а також у Renault Clio – 34,6%.

У категорії автомобілів у віці 12-13 років найбільше поломок виявили у Dacia Logan – 40,9%, Renault Twingo – 39,9%, та у Nissan Qashai – 38,8%.

Нагадаємо, в Німеччині організація TÜV кожні 24 місяці перевіряє технічний стан автомобілів старше трьох років. Перевіряються компоненти, пов’язані з безпекою та рівнем викидів шкідливих речовин. Зокрема, експерти перевіряють стан шасі, гальм, рульового управління, фар, дзеркал, ременів безпеки та багато іншого. Якщо автомобіль не пройде цей тест, то він не зможе легально їздити німецькими дорогами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

22 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

22 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

22 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

22 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

22 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

23 години ago