Рідня Кейт Міддлтон: що відомо про її сестру Піппу та брата Джеймса

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон росла разом зі своїм братом Джеймсом Міддлтоном і сестрою Піппою Міддлтон у селі Баклбері, Англія. Вона була старшою дитиною в сім’ї. Усі троє підтримують дуже міцні родинні стосунки, повідомляє Рeople.

Хоча з дитинства в їхній сім’ї багато чого змінилося, Джеймс каже, що пишається тим, як його старша сестра продовжує “розквітати”, виконуючи свою зростаючу роль у королівській родині.

“Я завжди дивуюся тому, як багато вона робить, і це завжди залишається в центрі моїх думок. Але насправді, якщо чесно, вона моя сестра, тому я знаю всі її примхи і таке інше”, — сказав він раніше під час виступу в програмі “Доброго ранку, Британія”.

Як минуло їхнє дитинство

Після прибуття Кейт 9 січня 1982 року, 6 вересня 1983 року народилася Піппа. Наступного року сім’я з чотирьох осіб переїхала з Бредфілда Саутенда, Беркшир, в Амман, Йорданія. А до Великої Британії вони повернулися 1986 року. 15 квітня 1987 року народилася молодша дитина в сім’ї, хлопчик, якого назвали Джеймс.

Пізніше сім’я оселилася в селі Баклбері, місці, яке, за словами принцеси Кейт, сприяло її любові до природи. Мати трьох дітей, згадуючи про своє дитинство, зазначила: “У мене було дуже щасливе дитинство. Це було дуже весело — мені дуже пощастило, я з дуже міцної родини. Мої батьки були дуже віддані нам — моєму брату і сестрі. Тепер я як батько дуже ціную, скількома вони пожертвували заради нас”.

Весілля Кейт і Вільяма

Піппа і Джеймс підтримували Кейт і Вільяма в день весілля 29 квітня 2011 року. Піппа викликала ажіотаж під час королівського весілля після того, як була фрейліною і допомагала сестрі у Вестмінстерському абатстві на церемонії вінчання. Тоді Джеймс прочитав біблійний вірш, закликаючи людей жити мирним і праведним життям.

Піппа на весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма Фото: Getty Images

Піппа зберігає свій шлюб і дітей у таємниці

Піппа вийшла заміж за Джеймса Метьюза 20 травня 2017 року, і в них народилося троє дітей: син Артур Майкл Вільям і дочки Грейс Елізабет Джейн і Роуз Луїза Вікторія. Пара схильна приховувати свої стосунки і дітей від уваги громадськості. Піппа час від часу коментує поєднання материнства і своїх особистих цілей, включно з фітнесом.

Піппа Міддлтон Фото: Daily Мail/скриншот

“Сімейне життя і материнство займали більшу частину мого вільного часу, і не дивно, що багато занять відійшли на другий план. Біг і фітнес, як і раніше, є частиною моєї щотижневої рутини, але не на тому рівні, як це було раніше. Я бігаю більше за немовлятами і малюками, ніж за перетином фінішної межі, і на даний момент мене це влаштовує!” — поділилася одного разу Піппа.

Піппа Міддлтон із чоловіком Фото: Getty Images

Робота в благодійних організаціях

Як і їхня старша сестра, Піппа і Джеймс працюють у благодійних організаціях. З 2014 року Піппа є амбасадором дослідницької благодійної організації The British Heart Foundation, яка фінансує дослідження захворювань серця і системи кровообігу та їхніх причин.

Джеймс також почав працювати з благодійними організаціями, зокрема з “Домашніми тваринами як терапією”, де він виступає як посол.

Шлюб Джеймса Міддлтона

Джеймс пов’язав себе узами шлюбу з давньою подругою Алізе Тевене 11 вересня 2021 року, через понад три роки після знайомства. На одруження наречена одягла весільну сукню своєї свекрухи. Для Джеймса і його сім’ї це мало особливе значення.

Джеймс Міддлтон із дружиною Алізе Фото: Instagram/James Middleton

У жовтні 2023 року в них народився син Ініго. “Яким би я не був підготовленим… я не був готовим до переповнюючих емоцій від першої зустрічі з Ініго і до любові до моєї коханої Алізе, коли нам виповнилося три роки”, — написав тоді новоспечений тато.

Зустрічі з королівською родиною

Сестра і брат принцеси Кейт часто з’являються на королівських заходах, як офіційних, так і більш приватних. У травні 2023 року вони обидва разом зі своїми батьками були присутні у Вестмінстерському абатстві на коронації короля Чарльза і королеви Камілли.

Батьки Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Сім’я також була поруч, щоб підтримати Кейт на першому в історії королівської сім’ї різдвяному концерті 2021 року.

Підтримка один одного

Незважаючи на щільний графік, Кейт і Піппа знаходили час, щоб підтримати брата, коли він переживав важкий період.Джеймс, який відкрито розповідав про свою боротьбу з депресією, відзначив підтримку Кейт і Піппи: “Мої сестри приходили на деякі з моїх сеансів терапії. Вони завжди були поруч у важкі часи і були поруч зі мною в найважчі часи, коли добре.”

У березні 2024 року Кейт оголосила, що у неї діагностували рак після планової операції на черевній порожнині. Джеймс публічно підтримав свою сестру в Instagram, написавши: “За ці роки ми разом піднялися на безліч гір. Як сім’я, ми піднімемося і на цю гору разом із тобою”.

Зараз батьки, сестра і брат Кейт Міддлтон згуртувалися і намагаються максимально приділяти увагу їй та її дітям.

Кейт Міддлтон із сестрою Піппою Фото: Getty
Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

58 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

60 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago