Жінка попросила подвійну зарплату під час співбесіди: що сталося далі

Користувачі соцмереж похвалили жінку за те, що на співбесіді вона зажадала подвоїти пропоновану зарплату, після того як потенційний роботодавець до самого кінця не згадав про ключову деталь роботи. Про цю історію згадує британський таблоїд The Mirror.

Одна жінка попросила подвоїти зарплату, дізнавшись, що її . Вона сказала, що має десятиліття досвіду у своїй галузі, тому знає, чого варті її знання.

Однак наприкінці співбесіди менеджер з найму сказав їй, що робота майже повністю складатиметься з міжнародних поїздок. Ця новина здивувала дівчину, і вона зазначила, що клопіт, пов’язаний з подорожами, і додатковий час, який їй доведеться виділяти на перельоти, зроблять її погодинну оплату “майже нікчемною”, тому вона зажадала вдвічі більше грошей.

За словами жінки, роботодавець намагався довести, що вона поводиться “нерозумно”, але вона вперлася і навіть звинуватила неназвану компанію в тому, що ті “брехали” їй та іншим учасникам співбесіди про вакансію.

“У мене десятиліття досвіду роботи у своїй галузі, і я шукаю роботу з меншим стресом, оскільки мої фінанси дозволяють мені це. Ні чоловіка, ні дітей, ні великого будинку, ні виплат за машину. Зарплата на цій роботі не зменшилася б, але стресу було б менше. Я бачу, що їм подобається моя кваліфікація, але вони щосили намагаються применшити її, щоб не платити мені багато. Потім вони пояснюють, що це майже всі міжнародні поїздки. Я пояснюю їм, що мене це влаштовує, але я знаю, що це може бути стресом і означає, що ваша погодинна оплата падає майже до нуля. Тому я пояснила, що вимагатиму вдвічі більше, ніж їхня максимальна зарплата для цієї посади. Вони виглядали шокованими. Поводилися так, ніби я чиню нерозумно”, — написала вона на популярному форумі Reddit.

Ілюстративне фотоФото: Фото из открытых источников

Співробітники компанії хотіли б прийняти жінку до себе на роботу, але її вимога здивувала їх.

“На цьому співбесіда закінчилася, і я пішла. Навіть за такої зарплати я найкращий кандидат і вони це знають. Але вони не знають, що я погодилася б на цю роботу тільки заради безкоштовних поїздок. Я працювала б дуже халтурно, а через рік або близько того пішла б на пенсію”, — додала вона.

Люди поспішили похвалити жінку за її підхід, а один чоловік навіть назвав її “героїнею”.

“Браво, мем. Я пишаюся вами”, “Боже, ваша реакція була ідеальною, мені подобається. Упевнений, це приємно”, “Ви справжній герой”, — писали вони.

Романчук Микола

Recent Posts

“Починається комплекс Бога”: військовий розповів, як українці поводяться на передовій

На передовій українські військові перебувають у складних бойових умовах, але на фронті страждати не обов'язково, потрібно отримувати…

4 хв. ago

На Київ насувається пилова буря з Каспію

У Києві 1-2 жовтня очікується погіршення якості повітря через потрапляння пилу з району Каспійського регіону. Про це…

12 хв. ago

Фатальна прогулянка: російська туристка загинула під час зйомки відео в Тбілісі

В Тбілісі на площі Республіки сталася трагічна ситуація, яка миттєво потрапила у соціальні мережі. Російська…

23 хв. ago

Хто гальмує запровадження економічного бронювання в Україні, розповів міністр фінансів

На думку міністра фінансів Сергія Марченка, економічне бронювання давно треба було запровадити. Натомість це питання досі дискутується…

32 хв. ago

Синоптик попереджає українців про перші заморозки: коли та де чекати

Поточний тиждень в Україні буде теплішим за норму, місцями дощитиме, але на заході країни буде…

40 хв. ago

В Україні можуть підвищити ще один податок, який сплачують усі: в Раді розкрили подробиці

Виявляється, що в Україні не виключено підвищення не лише військового збору (ставка 5%), але ще…

47 хв. ago