Жінка витрачала щодня на їжу менше $2 та назбирала грошей на три будинки

Попри те, що Сакі Тамогамі досягла своєї мети, вона продовжує жити економно та примножувати свій капітал, інвестуючи в інші об’єкти нерухомості.

37-річна Сакі Тамогамі, яка працює агенткою з нерухомості, прославилась як “найощадливіша” жінка Японії. Вона витрачала мінімум коштів на їжу, одяг та догляд за собою, але натомість накопичила необхідну суму, щоб придбати аж три будинки – про це вона мріяла з 19 років, пише видання Oddity Central.

По-перше, Тамогамі вирішила скоротити витрати на одяг: жінка дуже ретельно доглядала за власними речами, щоб користуватися ними якнайдовше. Крім того, родичі та друзі віддавали їй свій непотрібний одяг.

По-друге, Сакі скоротила витрати на їжу, обходячись переважно дешевими стравами, такими як локшина, тости й овочами по знижках. Іноді вона їла прямо з каструлі, щоб не витрачатись на посуд. Її бюджет на день становив всього 1,4 долара (близько 56 гривень).

Замість того, щоб платити за косметику чи зачіску, жінка фактично перетворила своє волосся на джерело монетизації, продаючи його після стрижки приблизно за 20 доларів.

У віці 27 років Тамогамі назбирала достатньо грошей, щоб купити за $69 000 нерухомість у Сайтамі, що на північ від Токіо. Вона одразу ж здала будинок в оренду, використовуючи щомісячну орендну плату для виплати іпотеки. Згодом придбала друге помешкання за 124 000 доларів, а потім й третє — вартістю 256 000 доларів.

Попри те, що Сакі досягла своєї мети, вона продовжує жити економно та відкладати гроші. Японка відкрила кафе на першому поверсі одного зі своїх будинків й планує в майбутньому інвестувати в інші об’єкти нерухомості.

Ця історія отримала неоднозначні відгуки від громадськості: одні люди хвалять жінку за відданість справі, а інші попереджають, що вона ризикує своїм життям, споживаючи неякісну їжу і нехтуючи щоденними потребами заради матеріальної вигоди.

Ольга Степанова

Recent Posts

Знайшли альтернативу антибіотикам: учені відкрили бактерії, здатні захистити наш кишечник

Дослідники з Університету Кейо в Токіо і Широкого інституту Массачусетського технологічного інституту та Гарварду виявили…

2 хв. ago

Елітна дача зрадника Медведчука в Карпатах почне приносити гроші Україні

В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…

6 хв. ago

Ізраїль ліквідував командувача елітного підрозділу «Хезболли»

Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…

11 хв. ago

Перехід на зимовий час в Україні — коли будуть переводити годинник

Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…

13 хв. ago

Пластичні хірурги розповіли, що дочка Дональда Трампа могла змінити у своїй зовнішності

42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…

22 хв. ago

У Карпатах можуть прокинутися вулкани: сейсмолог оцінив загрозу для України

Днями в Румунії стався землетрус, його відчули навіть в Одеській області. Вже тривалий час експерти попереджають…

31 хв. ago