Дочка Шойгу “змилася” в Дубай за день до вторгнення РФ в Україну

Дочка колишнього міністра оборони Сергія Шойгу – Ксенія – виїхала з Росії за день до нападу РФ на Україну. Вона виїхала з країни вдень 23 лютого 2022 року – за 14 годин до початку повномасштабного вторгнення.

Про це пише “Агентство” з посиланням на інформацію з витоку бази перетину кордонів. Загалом від початку війни РФ проти України дочка Шойгу літала в ОАЕ сім разів.

“Ксенія Шойгу вилетіла з “Шереметьєво” до столиці ОАЕ Абу-Дабі 23 лютого 2022 року о 15:50, випливає з витоків. Вона летіла регулярним рейсом авіакомпанії Etihad. О 6:00 наступного дня (за Москвою) Кремль опублікував звернення Володимира Путіна про початок вторгнення. Дочка Шойгу повернулася в Росію за день, 25 лютого о 14:25, випливає з витеклих даних. Сергій Шойгу був одним із небагатьох представників російського істеблішменту, хто знав точну дату російського вторгнення в Україну”, – наголошується в повідомленні.

Примітно, що Ксенія Шойгу з 2020 року очолює Федерацію триатлону Росії. Крім того, вона займається організацією спортивних змагань “Гонка героїв”.

“У 2022 і 2023 році вона проводила екскурсію Володимиру Путіну створюваним у Кронштадті туристично-рекреаційним кластером “Острів фортів”. Сайт Кремля представляв її як керівника проєктного офісу зі створення кластера”, – підкреслило “Агентство”.

Дочки Кадирова їздили в Європу за підробленими паспортами

Із цього ж витоку бази даних, де засвітилися “вояжі” доньки Шойгу, стало відомо, що доньки глави Чечні Рамзана Кадирова Каріна, Табарик та Хеді скористалися паспортами з іншим прізвищем для поїздки до Франції у 2017 році. Літали до Парижа вони на бізнес-джеті Airbus ACJ319 свого батька, і на борту була щонайменше 21 людина.

Серед пасажирів були три дочки глави Чечні, які використовували паспорти на прізвище Мусаєва, у графі по батькові у всіх трьох стояло “Рамзановна”. Примітно, що, згідно з витоком, усі ці паспорти досі чинні.

Ольга Степанова

Recent Posts

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

2 хв. ago

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

27 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

38 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

51 хв. ago

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

1 годину ago