Пропонували гроші за мовчання: жінку чекав сюрприз у пачці з-під чипсів

40-річна Інгрід Біфорт з Великої Британії розповіла про моторошну знахідку в пакеті з-під чипсів, яку разом з друзями їв її 12-річний син Рассела. Детальніше про цю історію пише таблоїд Metro.

Жінка каже, що взяла свого сина та його друзів на відпочинок до озера, щоб разом половити крабів. Один з хлопчиків, якого звуть Лео, купив порцію чипсів в кіоску The View Fish and Chips й поділився з усією групою. Коли хлопчики пригощалися, то випадково натрапили на гострий предмет, схожий на лезо бритви. Лео підбіг до матері й сказав: “Подивися, що було всередині”.

Деталь пристрою для нарізання картоплі опинилась у пачці чипсівФото: SWNS

Інгрід була шокована цією знахідкою й навіть думати не хотіла, що могло б статися, якби діти не помітили сторонній предмет. Вона одразу ж повернула бракований товар у кіоск, однак персонал пояснив, що це не лезо, а частина механізму, який використовують для нарізання картоплі.

“Коли я підійшла до співробітниці з проханням пояснити, як це могло трапитися, та глянула на пакування й відповіла: “Ні, це не лезо бритви, воно відірвалося від машини, якою ми ріжемо чипси”. Потім продавчиня забрала у мене пакет, щоб викинути у смітник разом із залишками чипсів, передала 5 фунтів (близько 270 грн) й додала: “Я поверну вам вдвічі більше грошей, тримайте”, — згадує Інгрід.

Жінка була настільки шокована, що зареклася ще коли-небудь переступати поріг цього закладу.

“Мене не задовольнила їхня відповідь. Хочеться почути щире вибачення і визнання серйозності можливих наслідків. Це, безумовно, відштовхнуло мене від самої думки коли-небудь туди повернутися”, — додала вона.

40-річна Інгрід Біфорт була шокована, побачивши знахідку в чипсахФото: SWNS

Керівник The View Fish and Chips наступного дня написав клієнтці повідомлення, висловивши свій жаль.

“Ми торгуємо майже 10 років й ніколи не стикалися з чимось подібним раніше. Уже зв’язались з виробником даного пристрою, щоб отримати будь-яку інформацію про те, як це могло статися”, — пояснив він.

Романчук Микола

Recent Posts

ПриватБанк продав 245 заправок, які раніше контролював Коломойський

Приватбанк продав 245 заправок та 33 земельні ділянки, що контролювались Коломойським за майже 696 мільйонів…

12 хв. ago

Папа Римський втрапив у скандал через слова про жінок

Папа Римський Франциск зазнав критики з боку Лувенського католицького університету в Бельгії через заяву про роль жінок…

20 хв. ago

У Бельгії двоє священників влаштували гей-оргію із наркотиками: один загинув, а другого – арештували

У Бельгії британський священнослужитель помер після ночі сексу та наркотиків зі своїм бельгійським "колегою". Останнього…

23 хв. ago

Чоловіки взялися колоти ботокс у мошонку: нова мода набирає обертів

Багато чоловіків часом переживають через розмір свого пеніса, і це досить поширена проблема. Такий стан,…

35 хв. ago

Як дізнатися, що хтось таємно вас не виносить: 7 тонких ознак

Розуміння людської поведінки може бути складною справою. Особливо коли люди намагаються приховати свої справжні почуття до вас.…

37 хв. ago

Німецький бренд Billy Boy випустив “цифрові презервативи”: від чого вони захищають

Німецький бренд презервативів BILLY BOY та Innocean Berlin запускають додаток CAMDOM. Його називають першим у…

39 хв. ago