Поліція підозрює жінок: у смерті зірки серіалу Друзі допитують колишню дружину Чарлі Шина

Правоохоронці заявили, що у зв’язку із загибеллю Меттью Перрі звинувачення мають бути пред’явлені кільком людям. Актор серіалу «Друзі» помер у віці 54 років у жовтні 2023 року, пізніше було опубліковано результати розтину. Тоді ж поліція Лос-Анджелеса розпочала розслідування обставин його смерті.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що розслідування зараз наближається до завершення. Покарання винним визначить прокуратура США.

Згідно зі звітом судово-медичного експерта-коронера округу Лос-Анджелес, актор помер від передозування 28 жовтня 2023 року у гідромасажній ванні у себе вдома. Його смерть була визнана випадковою, а звіт про розтин, опублікований у травні 2024 року, показав, що Меттью помер від гострої дії кетаміну.

Меттью помер від гострої дії кетаміну. Фото: Getty Images

Факторами, що сприяли цьому, були утоплення, ішемічна хвороба серця та дія бупренорфіну, рецептурного препарату, що часто використовується для лікування людей з опіоїдною залежністю. Пізніше повідомлялося, що на момент смерті Перрі проходив інфузійну терапію кетаміном.

Однак у грудні 2023 року медичний експерт припустив, що актор, ймовірно, отримав кетамін незаконно для «розважального використання». Попри те, що на момент смерті Перрі проходив лікування кетаміном від тривоги та депресії, у звіті про розтин зазначалося, що він у його організмі на момент смерті не міг бути результатом цієї інфузійної терапії.

Дженніфер Еністон і Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Потім у співпраці з Управлінням боротьби з наркотиками та Поштовим інспектором США поліція Лос-Анджелеса розпочала розслідування походження кетаміну, який зіграв фатальну роль у смерті актора.

«Джерела в правоохоронних органах розповіли, що триває розслідування того, звідки Меттью отримав кетамін, який зрештою відіграв роль у його смерті, і головне питання полягає в тому, хто надав препарат і за яких обставин», – повідомляє Daily Mail.

Як з’ясувалося, правоохоронці вже поговорили з деякими ключовими людьми в Голлівуді, про яких відомо, що вони вживали або зловживали наркотиками, оскільки вони могли мати інформацію, яка веде до джерела. За інформацією The Blast, влада допитує колишню дружину Чарлі Шина.

Брук Мюллер та Чарлі Шин. Фото: Getty Images

Виявилось, що акторка Брук Мюллер має відношення до справи. У Мюллер вилучили телефон та ноутбук. Вона звернулася до свого адвоката.

Ольга Степанова

Recent Posts

Прогноз магнітних бур на 1-3 липня: якою буде сонячна активність

Ми підготували для вас прогноз магнітних бур на наступні три дні, що базується на даних, які надає Центр…

3 хв. ago

Від нього не втекти: який податок мають сплачувати більшість українців

Одним із основних в Україні є податок на доходи фізичних осіб. Він є головним джерелом…

12 хв. ago

Репетиція великого ракетного удару по Києву: експерт назвав можливий сценарій найближчого часу

Ракетна атака ввечері 30 червня по Києву може бути передвісником більш потужного удару по столиці або Київській…

21 хв. ago

В Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила військового з автомата

В Одесі дівчина-підліток випадково застрелила військового з Житомирщини. Він приїхав до міста до своєї частини.…

26 хв. ago

СБУ викрила на корупції ексглаву Західного міжрегіонального управління Мін’юсту

Служба безпеки ліквідувала корупційну схему в Західному міжрегіональному управлінні Мін’юсту, яке є головним органом із…

36 хв. ago

У Південній Кореї робот вчинив самогубство через рік роботи в мерії

Робот, який працював адміністратором в міській раді міста Гумі в Південній Кореї самоліквідувався, стрибнувши зі…

44 хв. ago