“Найтупіше, що я чув”: Такер Карлсон обурився через слова Путіна про Україну

Президент РФ Володимир Путін спробував виправдати військове вторгнення в Україну, виставивши всіх українців злом, які повинні пройти через так звану денацифікацію. Про це заявив американський журналіст Такер Карлсон, який брав інтерв’ю в очільника Кремля, у подкасті Лекса Фрідмана.

Під час бесіди Фрідман поцікавився у Карлсона, що той думає про спроби Путіна виправдати вторгнення в Україну необхідністю провести “денацифікацію”.

“Це найтупіша річ, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що таке денацифікація” — сказав він.

Карлсон визнав, що йому дуже не сподобалася вся та частина розмови з президентом РФ, у якій той намагався очорнити Україну.

“Річ у тім, що “нацизм”, чим би він не був, є невід’ємним поняттям від німецького народу. Це був націоналістичний рух у Німеччині (…) Я сам антинацист. Але не існує жодного нацистського руху у 2024 році. Називати їх (українців) нацистами, це якось дуже по-дитячому”, — заявив Карлсон.

Американський журналіст також зазначив, що позначення людини “нацистом” — це спроба виставити її чистим злом. При цьому у Карлсона склалося враження, що Путін дійсно вірить у те, що Україна населена неонацистами.

Нагадаємо, що Путін під час інтерв’ю розповів, що розуміє під “денацифікацією” України. Президент Росії заявив, що так звана “денацифікація” — це позбавлення від людей, які підтримують нацизм. Російський політик упевнений, що справа глави нацистської Німеччини Адольфа Гітлера “ще живе”, а люди, які знищували євреїв, ще живі.

Пізніше Путін заявив, що не отримав “повного задоволення” від інтерв’ю Карлсону. За словами російського президента, він нібито чекав від американського журналіста “гострих запитань”, щоб “також гостро відповідати”.

Зазначимо, що мільярдер Ілон Маск висміяв інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону. Відомий підприємець поділився картинкою, яка в глузливій формі показує відповідь Путіна на запитання про причини вторгнення російських військ в Україну.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Чехії українські біженці заробляють більше, ніж країна на них витрачає

У Чехії доходи від податків та страхування, які сплачують біженці з України, вже перевищують бюджетні витрати…

4 хв. ago

“Великий брат стежить”: ШІ навчили пророкувати злочини, точність вражає

Розробники з Південної Кореї натренували модель штучного інтелекту таким чином, що вона тепер може прогнозувати злочини. На…

13 хв. ago

ГУР атакували базу РФ в Сирії, де виготовляли і тестували ударні БПЛА: деталі (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони провели спецоперацію в Сирії. Вони атакували російську базу поблизу міста…

22 хв. ago

ЗС РФ б’ють по логістиці, ЗСУ розпочали другу фазу прориву, — оглядач

Підрозділи ЗСУ готуються до нової фази прориву в Курській області, яка полягатиме у відповіді на контратаки…

30 хв. ago

Війна не завада: у чотирьох нардепів знайшли нове елітне житло (розслідування)

Попри війну та загальне падіння якості життя в Україні, політики продовжують примножувати свій стан. Наприклад,…

31 хв. ago

Податки піднімуть знову: кого “вдарить” новий законопроєкт

В Україні планують підвищити податки на працю та підприємництво. Однак економіст Олексій Кущ вважає, що…

40 хв. ago