Королівські експерти: повернення Кейт Міддлтон буде поступовим

Кейт Міддлтон поділилася новинами, на які всі так чекали. Принцеса Уельська, яка тихо і мужньо боролася з онкологічним захворюванням більшу частину 2024 року, нарешті завершила курс хімієтерапії. Багатьох хвилює питання: а що далі?

Усе почалося 22 березня 2024 року, коли новина про хворобу Кейт буквально вразила світ. Своєю заявою вона не тільки підтвердила діагноз, а й попросила прихильників і пресу дати їй та її родині трохи перепочинку. Попри офіційне повідомлення, ще довго ходили чутки про пластичну операцію, яку нібито зробила Кетрін.

Попри хворобу, Міддлтон продовжувала з’являтися на публіці, нехай і всього лише кілька разів. Наприклад, її короткі виходи на чоловічому фіналі Вімблдонського турніру в липні та на церемонії Trooping the Colour викликали бурю обговорень.

Кейт Міддлтон з дочкою Шарлоттою на Вімблдоні. Фото: Getty Images

9 вересня Кейт нарешті повідомила радісну новину: вона завершила курс хімієтерапії. Цей день став важливою віхою не тільки для неї самої, а й для всієї королівської сім’ї. Тепер, відновлюючи сили, принцеса планує поступово повертатися до своїх обов’язків. І як би не хотілося побачити її в повному здоров’ї просто зараз, Кейт дає зрозуміти, що її одужання – процес поступовий.

За словами експертів, її участь в організації традиційного Різдвяного концерту – це прекрасний знак. Принцеса Уельська, попри пройдені випробування, не тільки планує бути там особисто, а й уже бере активну участь у підготовці заходу. Королівський оглядач Філ Дампір впевнений, що це символізує її впевнене повернення до публічного життя.

«Її участь у плануванні різдвяного концерту – це чудовий знак. Це свідчить про те, що її здоров’я поліпшується, і лікарі дали їй зелене світло на виконання нескладних обов’язків».

Лікарі дали їй зелене світло. Фото: Getty Images

Усі з нетерпінням чекають її наступних появ. Однією з таких подій може стати День пам’яті загиблих у війнах 10 і 11 листопада. Для королівської сім’ї це завжди значущий захід.

Крім того, до кінця 2024 року, Кейт може з’явитися і на інших офіційних зустрічах. Експерт з королівської сім’ї Річард Фітцвільямс прогнозує, що її участь у Різдвяному концерті Together at Christmas стане особливою подією.

«Її присутність на цих заходах, особливо на концерті, безумовно, додасть йому особливої атмосфери. Це символізуватиме її повернення до нормального життя після такого складного періоду».

Проте королівські експерти сходяться на думці: Кейт не буде поспішати. Попри бажання якомога швидше повернутися до своїх обов’язків, її головна мета зараз – відновити здоров’я. У своєму останньому відеозверненні Кейт зазначила, що процес лікування був дуже важким, але вона націлена на повне одужання.

«Зараз, коли хімієтерапія позаду, вона сподівається робити більше, але головне для неї – залишатися “вільною від раку”», – зазначає Фітцвільямс.

Кейт не буде поспішати. Фото: Getty Images

Зараз Кейт Міддлтон готова повільно, але впевнено повертатися до свого звичного життя – життя, сповненого благодійними проєктами, громадськими виступами. І, безумовно, ми всі з нетерпінням чекаємо її появи на найближчих офіційних заходах.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Принц Вільям три тижні зберігав величезну таємницю від Кейт Міддлтон

Принцу Вільяму довелося зберігати велику таємницю від коханої Кетрін, яка пройшла хімієтерапію, понад три тижні, перш…

6 хв. ago

Дівчина ексглави МЗС Дмитра Кулеби показала кадри спільної подорожі (фото, відео)

Співвласниця видавництва "Книголав" і співзасновниця агенції KSN communications Світлана Павелецька, кохана ексміністра закордонних справ Дмитра…

23 хв. ago

Зеленський: Лише силою можна примусити Росію поважати правила

Президент України Володимир Зеленський підвів підсумки свого візиту до Сполучених Штатів Америки у своєму вечірньому…

28 хв. ago

“Живий динозавр”: жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі

Жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі на австралійському пляжі. Джулі Нос та її донька…

42 хв. ago

Трамп має намір судитися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп погрожує компанії Google судом у разі його…

52 хв. ago

Швидка паста з сосисками: як приготувати вечерю за рецептом Джеймі Олівера

Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо…

1 годину ago