Чоловік найняв шпигуна, щоб простежити за нареченою у відпустці з подругами: що він дізнався

Чоловік зізнався, що найняв приватного детектива, щоб шпигувати за своєю нареченою під час її відпустки з подругами.

Про це пише Mirror.

Він розповів, що кохана щороку їздить на відпочинок з дівчатами. Втім, він мав відчуття, що вона “задумала щось погане”.

Він написав на Reddit: “Ми з нареченою разом уже п’ять років. Щороку вона їздить у поїздку лише для дівчаток зі своїми близькими подругами. Щось усередині мене непокоїло щодо цих поїздок. Можливо, це були невеликі зміни у її поведінці після цього або загадкові розмови, які я підслуховував. Замість того, щоб прямо протистояти їй, я зробив те, за що мені дуже соромно. Я найняв приватного детектива, щоб той слідкував за нею під час її нещодавньої поїздки”.

Декілька днів тому, він дізнався, що підозри не були безпідставними. Приватний детектив надав докази невірності його майбутньої дружини.

“Це розбило мені серце. Тепер я охоплений цією бурею емоцій. З одного боку, я глибоко жалкую про те, що шпигував і не довіряв їй настільки, щоб говорити про це. З іншого боку, зрада з її боку видається ще більшою. Я кохаю її, але більше не бачу спільного майбутнього. Як мені взагалі підійти до цієї ситуації? Чи зізнатися у своєму стеженні? Чи просто закінчити стосунки, не розкриваючи причин? Будь-які поради вітаються”, – додав він.

Пізніше він поділився оновленою інформацією про свою ситуацію, оскільки багато людей просили його про це. Він поінформував користувачів Reddit і сказав, що намагався “підійти до справи по-дорослому”, дав їй можливість розповісти правду і запитав, “чи є щось, чим вона хотіла б поділитися про свою поїздку”.

Він поділився, що було далі: “Маючи докази, які були у мене, я розповів їй про все. Вона була приголомшена і одразу ж спитала, звідки я це знаю. Я сказав їй правду, що найняв приватного детектива. Вона була в люті. Я ніколи не бачив її такою злою за всі роки, що ми провели разом. Крім того, відчуваючи, що це правильний вчинок, я поділився доказами з хлопцем одного з її подруг, щоб він міг бути поінформований та розглянути можливість пройти тестування, якщо необхідно. Нам обом було ясно, що наші стосунки досягли критичної точки. Ми розірвали стосунки тоді. Попри те, що це був мій будинок, який я фінансово покрив для нас, я пішов і оселився в готелі, давши їй місце і попросив її зібрати речі та поїхати”.

Багато людей поквапилися похвалити дії чоловіка:

  • Ти вчинив правильно
  • Респект за те, що ти розповів, що ти справжній
  • Вона повністю розкрила свій характер, на щастя, ти не одружився з цим сміттям. Чорт із нею, сумно, що тобі довелося мати справу з нею
Ковальчук Світлана

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

2 години ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

2 години ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

2 години ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

2 години ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

2 години ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

2 години ago