Вибори в США: Трамп включив до своєї команди Кеннеді-молодшого

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп включив Роберта Кеннеді-молодшого , який відмовився від участі у виборах на його підтримку, до своєї перехідної команди, яка допомагатиме з призначеннями у разі перемоги.

Про це у вівторок, 27 серпня, повідомляє Politico .

Роберт Кеннеді-молодший і колишній член Демократичної партії Тульсі Габбард , яка публічно підтримує Дональда Трампа, допоможуть йому з процесом переходу до влади у разі перемоги на президентських виборах у листопаді.

«Ми пишаємося тим, що Роберт Кеннеді-молодший та Тульсі Габбард приєдналися до перехідної команди Трампа-Венса. З нетерпінням чекаємо на їхні потужні голоси в команді, оскільки ми працюємо над відновленням величі Америки», — сказав старший радник кампанії республіканського кандидата Браян Хьюз.

У США після перемоги на виборах нового президента розпочинається процес передачі влади від чинного глави держави. Ключову роль у цьому процесі грає перехідна команда, яка займається пошуком високопосадовців для майбутньої адміністрації.

До перехідної команди Дональда Трампа вже включили його кандидата на посаду віце-президента Джей Ді Венса , а також його синів Еріка та Дональда-молодшого.

23 серпня CNN повідомив, що незалежний кандидат у президенти Роберт Кеннеді-молодший оголосив на прес-конференції у Фініксі, що припиняє свою передвиборчу кампанію та підтримує екс-президента Дональда Трампа.

Лисенко Катерина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

40 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

55 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

1 годину ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

2 години ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

2 години ago