Королева Єлизавета II не встигла попрощатися з принцом Філіпом

Королева Єлизавета ІІ не встигла попрощатися з чоловіком, принцом Філіпом, перед його смертю у квітні 2021 року. Про це пише Mirror.

Британська королева нібито не змогла дістатися до ліжка чоловіка до того, як він помер у віці 99 років, стверджує королівський біограф Джайлс Брандрет.

Раніше повідомлялося, що Єлизавета ІІ була поруч зі своїм чоловіком, коли він помер, але Брандрет у своїй книзі “Єлизавета: Інтимний портрет” розповів: “Насправді я не вірю, що вона була”.

За словами королівського автора, батько короля Чарльза ІІІ лежав на ліжку у Віндзорському замку. Того ранку він пішов у ванну, де Філіпу допомогла медсестра.

Принц ФіліпФото: The Royal Family

Брандрет також стверджує, що принц Філіп відчував “трохи непритомність” і потребував допомоги, щоб повернутися в ліжко, коли він прийшов до кімнати.

“Медсестра викликала на допомогу камердинера герцога і пажа королеви, Пола Вайбрю, і він помер, перш ніж встигли викликати королеву. Королева ще не встала. І її викликали лише після того, як прийшов лікар і констатував смерть герцога”, – зазначив королівський автор.

Королева Єлизавета ІІ та принц ФіліпФото: Getty Images

Принц Філіп помер у квітні 2021 року. У вересні 2022 пішла з життя і королева Єлизавета ІІ. Тепер Великою Британією править їхній старший син Чарльз.

Ольга Степанова

Recent Posts

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

13 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

28 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

28 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

40 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

52 хв. ago

Румуни попросили Україну збивати російські дрони – сталося непорозуміння, але українці регочуть: “Член НАТО просить захистити…”

Усі ми неодноразово чули про те, що ракети та дрони росіян підлітають упритул або навіть…

1 годину ago