“Гроші породжують проблеми”: чоловік розповів про труднощі в родині після перемоги в лотереї

32-річний чоловік розгнівав свою сім’ю, отримавши “доленосну” суму грошей, якою не захотів ділитися. Про це користувач із ніком Informal-Parfait-553 розповів на популярному форумі Reddit.

Життя однієї людини перетворилося на справжнє жахіття після того, як його “жадібна” сім’я почала вимагати від нього виплат.

32-річний чоловік стверджує, що отримав “значну” суму після великого виграшу в лото, але не збирається віддавати ні копійки своїм родичам. Він пише, що завжди був “самодостатнім” і багато працював, щоб досягти свого становища. Однак його “фінансово безвідповідальна” сім’я, дізнавшись про великий виграш, поспішила попросити грошової допомоги.

“Вони ніколи не вміли поводитися з грошима і завжди покладалися на інших, щоб ті виручили їх із фінансових труднощів. Я допомагав їм у минулому, але це завжди було за умови, що вони намагатимуться поліпшити свої фінансові звички”, — повідомив користувач із ніком Informal-Parfait-553.

У повідомленні, створеному минулого року, чоловік стверджує, що його сім’я вимагає від нього велику суму.

“Вони навіть заявили, що я їм винен, тому що вони допомагали мені в минулому (це неправда, я завжди допомагав їм). Я намагався пояснити їм, що хочу використати ці гроші для забезпечення свого майбутнього і що не можу просто віддати їх, але вони не слухають. Вони називають мене егоїстичним і невдячним, і це починає викликати напруженість”, — писав чоловік.

Ілюстративне фотоФото: UPI

Багато користувачів форуму підтримали переможця лотереї, закликавши його зберегти свій приз.

“Ніколи не давайте подачок своїй сім’ї: вони очікуватимуть цього, що породить образу”, “Відмовтеся від спілкування з ними на цю тему. Якщо вони торкнуться цієї теми, скажіть “Ні” найсерйознішим голосом — “Не жартуйте зі мною” — і мовчіть, поки тема не зміниться. Це рішення, а не обговорення”, “Заблокуйте їх скрізь. Змініть номер. Їдьте за кордон або просто киньте палиці й переїжджайте. Гроші дійсно породжують проблеми та вивільняють найгірші якості в людях, навіть у вашій родині”, — писали вони.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

4 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

5 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

7 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

9 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

10 хв. ago