“Гроші породжують проблеми”: чоловік розповів про труднощі в родині після перемоги в лотереї

32-річний чоловік розгнівав свою сім’ю, отримавши “доленосну” суму грошей, якою не захотів ділитися. Про це користувач із ніком Informal-Parfait-553 розповів на популярному форумі Reddit.

Життя однієї людини перетворилося на справжнє жахіття після того, як його “жадібна” сім’я почала вимагати від нього виплат.

32-річний чоловік стверджує, що отримав “значну” суму після великого виграшу в лото, але не збирається віддавати ні копійки своїм родичам. Він пише, що завжди був “самодостатнім” і багато працював, щоб досягти свого становища. Однак його “фінансово безвідповідальна” сім’я, дізнавшись про великий виграш, поспішила попросити грошової допомоги.

“Вони ніколи не вміли поводитися з грошима і завжди покладалися на інших, щоб ті виручили їх із фінансових труднощів. Я допомагав їм у минулому, але це завжди було за умови, що вони намагатимуться поліпшити свої фінансові звички”, — повідомив користувач із ніком Informal-Parfait-553.

У повідомленні, створеному минулого року, чоловік стверджує, що його сім’я вимагає від нього велику суму.

“Вони навіть заявили, що я їм винен, тому що вони допомагали мені в минулому (це неправда, я завжди допомагав їм). Я намагався пояснити їм, що хочу використати ці гроші для забезпечення свого майбутнього і що не можу просто віддати їх, але вони не слухають. Вони називають мене егоїстичним і невдячним, і це починає викликати напруженість”, — писав чоловік.

Ілюстративне фотоФото: UPI

Багато користувачів форуму підтримали переможця лотереї, закликавши його зберегти свій приз.

“Ніколи не давайте подачок своїй сім’ї: вони очікуватимуть цього, що породить образу”, “Відмовтеся від спілкування з ними на цю тему. Якщо вони торкнуться цієї теми, скажіть “Ні” найсерйознішим голосом — “Не жартуйте зі мною” — і мовчіть, поки тема не зміниться. Це рішення, а не обговорення”, “Заблокуйте їх скрізь. Змініть номер. Їдьте за кордон або просто киньте палиці й переїжджайте. Гроші дійсно породжують проблеми та вивільняють найгірші якості в людях, навіть у вашій родині”, — писали вони.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

33 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

35 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

36 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

47 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

49 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

50 хв. ago