Думав, що це шахраї: чоловік ігнорував дзвінки про виграш понад 1 млн у лотерею

Чоловік виграв джекпот у лотереї в розмірі 1,02 мільйона фунтів стерлінгів, проте до останнього ігнорував повідомлення про це. Він був переконаний, що це шахраї. Про це йдеться в матеріалі The Sun.

Йдеться про 62-річного Девіда Краудера. Напередодні він придбав одразу три лотерейні квитки і як виявилося, це рішення вплинуло на його подальше життя. Під час розіграшу зона PH2 9FG виграла щомісячний приз лотереї поштових індексів Millions. Сума склала 10,2 мільйона фунтів стерлінгів, які були розділені між переможцями.

“У вівторок я отримав пропущений дзвінок і вирішив проігнорувати його, бо думав, що це шахрайство”, — ділиться Девід Краудер.

Він вирішив через інтернет подивитися, кому належить цей номер телефону і перша його думка була про те, що він забув заплатити за квитки. Передзвонивши йому сказали, що він став переможцем, проте суму виграшу не озвучили.

У думках у нього було, що приз становив 5 тисяч фунтів, однак, якщо пощастить, то максимум можна було забрати 15 тисяч фунтів. З цими роздумами він пішов спати.

Уже вранці до нього у двері хтось почав дзвонити. Виявилося, що там були люди з камерами, які вирішили особисто назвати йому суму виграшу.

“Вони запитали мене, чи хочу я знати, скільки я виграв, і передали перший аркуш паперу, щоб побачити, що я виграв 340 000 фунтів стерлінгів”, — розповідає Девід Краудер.

Чоловік виграв понад мільйон фунтів у лотерею, але до кінця думав, що це шахраї Фото: The Sun

Він був дуже шокований, однак на цьому історія не закінчилася. Йому в руки вручили ще два великі чеки на таку саму суму. Тепер йому потрібно ще трохи часу, щоб переварити цю інформацію.

Сам переможець розповідає, що він завжди був благодійним хлопцем і любить допомагати іншим людям. Завдяки лотереї у нього буде можливість робити добро ще частіше.

Також Девід уже думає над поїздкою до Австралії та купівлею нового автомобіля. Інша частина грошей піде на те, щоб допомогти доньці та сину.

“У мене є син, дочка і два онуки. Вони отримають від цього вигоду. Я поділюся цим зі своєю сім’єю, тому що це те, що я завжди робив. Це абсолютно змінює життя, змінює життя поколінь”, — підсумував переможець.

Ольга Степанова

Recent Posts

The Times розповіло про переговори Кемерона і Трампа щодо України: Сунаку довелося виправдовуватися

Видання The Times повідомило, що глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон та кандидат на пост президента США…

2 години ago

Компанія режисера “Слуги Народу” отримала з бюджету 750 млн грн, — розслідування

Після того, як режисер і сценарист серіалу "Слуга народу" Олексій Кірющенко став співвласником компанії "Ел-енерго",…

3 години ago

Загальна мобілізація: названо покарання для чоловіків за відсутність військового квитка

В Україні 18 травня набуде чинності новий закон, згідно з яким передбачено посилення мобілізації. Відсутність…

3 години ago

Журналіст розповів, що допомогло ворогу швидко просуватися на Харківщині

У Харківській області ситуація залишається складною, проте більш зрозумілою. Посилюються війська ЗСУ і на кордоні. Водночас…

3 години ago

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня

Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію, стосується безпосередньо медичної системи: роботи ВЛК, проходження медоглядів,…

3 години ago

Кримінальний авторитет Журавель, який плював у поліцейських, вийшов на волю

Кримінальний авторитет Віктор Журавель (Віха), який 8 травня накинувся на поліціянтів та погрожував їм зброєю, вийшов під…

3 години ago