Чому в Індії не користуються туалетним папером: ніколи не здогадаєтеся

В Індії не користуються туалетним папером після відвідування туалету через традиції, релігійні переконання та гігієнічні практики. В історичному контексті, ведичні тексти та інші стародавні джерела часто містять згадки про те, що вода вважається такою, що очищає, і священною, що може вплинути на прихильність до її використання.

Головні причини, чому в Індії не користуються туалетним папером

Однією з причин того, чому індійці не користуються туалетним папером, може бути те, що водні процедури часто вважаються більш гігієнічними та ефективними у видаленні бактерій і мікробів, порівняно з використанням просто паперового виробу.

У більшості індійських будинків встановлені азіатські туалети, що використовують систему обприскування водою замість паперу. Також варто враховувати економічні чинники: туалетний папір є дорогим продуктом, і в сільських районах доступ до нього може бути обмежений.

Водночас доступ до води в Індії може бути доступнішим і дешевшим, що також може сприяти перевазі використання води для гігієнічних цілей. Однак варто зазначити, що якість цієї води залишає бажати кращого і дуже далека від звичної нам.

І, нарешті, також важливо враховувати, що культурні та релігійні чинники можуть сильно впливати на поведінку і звички людей у різних країнах, включно з уподобаннями в методах гігієни після відвідування туалету.

Ольга Степанова

Recent Posts

Сунак зробив тривожну заяву щодо ядерної ескалації

Безрозсудність російського диктатора Володимира Путіна призвела до того, що світ став ближчий до ядерної ескалації, ніж будь-коли…

5 хв. ago

Міноборони — чорна діра для мільярдів? Як виробництво озброєнь може підняти економіку України

Ще до повномасштабної війни, Україна з кожним роком нарощувала державні видатки на оборону, що, втім,…

13 хв. ago

Бронювання від мобілізації 2024: хто не може отримати право на відстрочку (список професій)

В Україні 18 травня набере чинності новий закон про мобілізацію №10449, який визначає право на бронювання. Зараз уряд працює…

26 хв. ago

На аукціон виставили “найкраще авто у світі” за $2,3 мільйона (фото)

У США на онлайн-аукціоні eBay продають єдиний у своєму роді кабріолет Tucker 1948 року. За унікальне…

34 хв. ago

Корупція в Укрзалізниці: Нацполіція затримала посадовця, що вимагав 10 млн грн в підприємців

Служба безпеки та Національна поліція за сприяння керівництва Укрзалізниці викрили на корупції заступника начальника служби…

45 хв. ago

Чарльз III призначив принца Вільяма головнокомандувачем бойової авіації Британської армії

Принц Вільям тепер є головнокомандувачем колишнього полку свого брата принца Гаррі. На цю посад його…

46 хв. ago