Жінка оригінально провчила сусідів, які не прибирають за своїм собакою

Жінку похвалили за те, що вона вигадливо помстилася сусідам, які ніколи не прибирають за собакою фекалії після прогулянок.

Вона пояснила на Reddit, що в її таунхаусі існує “велика проблема” з собачими екскрементами, оскільки її сусіди “лінуються” прибирати за своїми домашніми улюбленцями, вважаючи, що це обов’язок когось іншого.

Щоб провчити їх, вона взяла на себе сміливість повертати собачі відходи просто до їхніх вхідних дверей. Вона написала: “Те, що люди не прибирають за своїми собаками – це велика проблема. Постійні фекалії скрізь, навіть попри те, що в багатьох місцях є станції видачі пакетиків. Сьогодні мені здалося, що я почула, що хтось стукає в мої двері, і я вирішила подивитися вниз з вікна другого поверху, але нікого не побачила біля своїх дверей. Проте побачила, що сусідка вигулює свого далматинця. Я побачила, що собака випорожнюється, і вирішила продовжувати дивитися у вікно, щоб побачити, чи не прибере ця жінка свої собачі фекалії. Як ви здогадалися, вона цього не зробила”.

Авторка допису додала, що хотіла крикнути у вікно, щоб запитати, чи збирається вона їх забрати, але, добре подумавши, вирішила не робити цього: “Я подумала, що дам їй презумпцію невинуватості, і вона повернеться з пакетом і забере їх. Але вона цього не зробила. Я дозволила екскрементам полежати там годину або дві, щоб побачити, чи піде хтось із її сім’ї за ними. Цього не сталося”.

Потім вона вибігла на вулицю і зібрала фекалії в мішок, перш ніж кинути їх у вхідні двері своїх сусідів. Вона продовжила: “У них є камера спостереження, і вони, напевно, бачили, як я це робила, тож, можливо, наступного разу вони заберуть їх. Однак я сумніваюся в цьому. Не найкраща дрібна помста, але мені було приємно кинути їх під їхні двері”.

Коментуючи її допис, один з користувачів сказав: “Наступного разу покладіть це під їхній килимок”. Інший юзер додав: “Десятки років тому хлопець, з яким я працював, мав таку ж проблему. Він зібрав фекалії на лопату, пішов за собакою і господарем додому. Почекав п’ять хвилин, постукав у двері і сказав. “Думаю, це ваше”, – і кинув їх в коридор. Проблема вирішена”. Третя людина написала: “Залиште їх на килимку без пакета, і перший крок за двері буде найприємнішим. Вони не забудуть”.

Романчук Микола

Recent Posts

Син продав усе, щоб подорожувати з паралізованою матір’ю: зворушлива історія

31-річний Сяо Ма з Китаю отримав повагу мільйонів за свою відданість матері. Після того як…

5 години ago

Вибори у США: Де Ніро і Ді Капріо виступили за Камалу Гарріс

Відомі актори Роберт Де Ніро та Леонардо Ді Капріо публічно підтримали кандидатуру Камали Гарріс на…

5 години ago

Бусифікації більше не буде, вулицями хлопців не хапатимуть: у мобілізації почалися зміни

Президент України Зеленський заявив, що насильницької мобілізації в Україні більше не буде. Він наголосив, що…

5 години ago

Вдарить мороз і засипить все снігом: названо дату сильного похолодання в Україні

Із 28 жовтня по 3 листопада в Україні очікується суттєве похолодання. Прогнозують дощі, тумани, а…

6 години ago

Як бути щасливим, незалежно від доходів

Фінансовий стрес часто виникає, коли грошей не вистачає на гідне життя. Чоловічий портал GQ пропонує…

6 години ago

Трагічна смерть мобілізованого у Рівному: рідні підозрюють побиття

Нещодавно мобілізований чоловік помер у Рівненській лікарні, а його родичі підозрюють, що до смерті могли…

6 години ago