Принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються до смерті Чарльза III на тлі його боротьби з раком

Принцеса Кетрін повернулася з новими силами до своїх королівських обов’язків і чудово справляється з батьківськими завданнями, коли взяла паузу, щоб відпочити зі своїми маленькими дітьми. Тим часом інсайдери повідомляють, що вона і з чоловіком Вільямом готується до правління з повного благословення короля Британії.

Як повідомляє In Touch, здоров’я Чарльза III погіршується. “Кейт і Вільям найменше хочуть висувати звинувачення Чарльзу у зреченні. Вони хочуть, щоб він залишався на престолі стільки, скільки він фізично захоче. Але є жахлива реальність: він не молодшає, і його стан означає, що час для цього настане швидше раніше, чим пізніше у найближчі роки“, — повідомило ексклюзивне джерело виданню.

У міру одужання Кейт Міддлтон від раку герцоги Уельські беруть на себе все більше королівських обов’язків. Повернення до активного суспільного життя Кейт і Вільяма надійшло за новими новинами про погіршення здоров’я 75-річного монарха. Нещодавно чоловік зупинив лікування, щоб продовжити свій тур Австралією.

З усім цим, попри те, що боротьба Чарльза з раком триває за підтримки кращих лікарів Великої Британії, за лаштунками справи йдуть не так райдужно. Принц і принцеса Уельські дедалі ближче підходять до дня свого сходження на престол.

Реальність така, що їм доведеться підготуватися до такого розвитку подій і налаштуватися на те, щоб впоратися з ним, як морально, так і на практиці… Вони будуть прекрасними монархами. Вільям готувався все своє життя, але Кейт показала себе настільки ж здатною“, — сказав інсайдер.

Зазначається, що Чарльз дуже щасливий, оскільки Вільям вибрав собі чудову дружину. За словами джерела, це позбавило короля всіх турбот, тому що він знає, що монархія буде в надійних руках.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Після атаки Ізраїлю на Тегеран паралізовано виготовлення балістичних ракет в Ірані

У ніч на 26 жовтня Ізраїль завдав удару у відповідь на ракетний обстріл 1 жовтня 2024 року. Ця атака…

19 хв. ago

Швейцарія втрачає статус глобального банківського раю

Швейцарія, країна, яка багато років тримала корону лідера світового фінансового ринку, зараз стоїть на порозі…

23 хв. ago

Зимовий час – більше сну чи більше депресії? Прості звички, які врятують настрій

В ніч на 27 жовтня Україна традиційно перевела годинники на зимовий час. Це щорічне дійство,…

32 хв. ago

Медведєв почав погрожувати після запуску в Україні першого заводу Rheinmetall

Відомий своїми скандальними заявами заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову наговорив погроз на адресу України. Про…

43 хв. ago

Росіяни просунулись на схід від Вугледару та в районі Покровська – звіт ISW

Нещодавно російські війська незначно просунулися на схід і південний схід від Покровська, а також на…

44 хв. ago

Трамп заявив, що у школах без дозволу батьків дітям міняють стать – CNN

Кандидат на посаду президента США Дональд Трамп знову стверджує, буцімто школи таємно відправляють дітей-трансгендерів на операції для…

48 хв. ago