Президент Киргизстану заарештував нареченого племінниці після нахабної витівки (відео)

У Киргизстані ув’язнили нареченого президентської племінниці після того, як він зробив “ганебно показну” пропозицію одружитися на тлі природного лиха, яке охопило південь країни. Про це пише The Telegraph.

Президент Киргизстану Садир Жапаров був розлючений, коли у червні Афтандил Сабирбеков, бойфренд його племінниці, використав вертоліт Міністерства з надзвичайних ситуацій для участі у пафосній пропозиції весілля.

Як зазначає The Telegraph, коли Сабирбеков так і не приніс свої публічні вибачення, через два тижні після інциденту президент Жапаров наказав арештувати горе-нареченого за звинуваченнями, пов’язаними з наркотиками.

“Я прошу вибачення у людей за мою племінницю. Вона також прислухається до думки людей. Я вірю, що вона зробить з цього правильні висновки”, — сказав президент в інтерв’ю місцевим ЗМІ.

Жапаров також повідомив журналістам, що Сабирбеков не кохав його племінницю і зробив їй пропозицію лише тому, що хотів отримати політичне покровительство, “щоб захистити себе та приховати свою незаконну діяльність”.

Однак експерти кажуть, що жорстка реакція президента була спричинена перш за все тим, що відео із пафосними заручинами широко розійшлося в соцмережах і викликало обурення киргизів. Саме в той момент на півдні країни сталися масштабні зсуви грунту, і вертольоти були потрібні рятувальникам. Відтак Жапаров вирішив повторити трюк Володимира Путіна, який показово покарав учасників “голої вечірки” в грудні минулого року.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago