Стало відомо, як батьки Кейт Міддлтон відреагували на діагноз доньки

Батьки Кейт Міддлтон, Керол і Майкл, першими дізналися про діагноз доньки, який їй встановили в січні 2024 року. Таку інформацію повідомило видання MIRROR.

Зокрема, про те, що батьки одними із перших дізналися про рак у принцеси Уельської стверджує королівський коментатор і біограф Дункан Ларкомб. За його словами, саме їх підтримка відіграла важливу роль в житті Кейт.

Зараз же, коли весь світ знає, що Кейт Міддлтон бореться з раком її батьки згуртувалися і намагаються максимально приділяти увагу родині, онукам та звісно доньці.

“У такі часи для Кейт це надзвичайно важливо. Це надзвичайно важливо, щоб за дітьми доглядають”, — додав коментатор.

За його словами, як будь-яка мати в цій ситуації, Керол, очевидно, дуже засмутилася дізнавшись таку новину про свою доньку, тому вона, без сумніву, продовжуватиме підтримувати сім’ю Кейт будь-яким способом, який зараз буде потрібний.

Щодо самої новини про хворобу у Кейт Міддлтон експерт відзначає, що оприлюднене відеозвернення, було вимушеною дією, адже на королівську сім’ю був тиск з усіх боків, а Кейт виявила сміливість і попри небажання говорити, все ж зізналася привселюдно про свій діагноз.

“Я думаю, що Кейт не записала б відео, якби не всі тролі та теорії змови. Я думаю, що її рука була начебто вимушена. Тож я вважаю, що відео було зроблено неохоче, але водночас, вона була неймовірно сміливою і мусила це зробити, стиснувши зуби та публічно заявивши. Фотографія на День матері розпалила вогонь змови теоретики”, — наголосив Дункан Ларкомб.

Фото: Getty Images

Щодо принца Вільяма коментатор також відзначив, що ймовірніше всього, зараз він буде змушений відмовлятися від публічних виходів та королівських подій, оскільки він стикнувся з тим, що у двох членів його родини виявили рак.

“Його батько хворий на рак, а тепер і його дружина, тому він опинитися в дуже жахливій ситуації. полягатиме у підтримці його сім’ї, і я думаю, ми побачимо, що громадська думка поставиться з розумінням щодо Вільяма, якщо він скасує подальші виходи. Його пріоритетом є його дружина та сім’я”, — додав коментатор.

За словами королівського експерта Річарда Фіцвільямса, саме принц Вільям буде основною опорою для принцеси, а також виконуватиме домашні обов’язки, поки Кейт не повернеться до справи.

“Очевидно, що профілактична хіміотерапія буде надзвичайно важкою та стресовою для неї, і Вільям, який завжди ставив свою сім’ю на перше місце, намагатиметься збалансувати свій час з нею, їхніми дітьми та королівськими справами”, — резюмував експерт.

Ольга Степанова

Recent Posts

Понеділок почався не радісно: якої потужності вирує магнітна буря на Землі

Сонце не перестає випускати нові викиди корональної маси (СМЕ) у космос і один з таких…

8 хв. ago

У центрі Києва – потоп. Водою залило вулицю біля “Олімпійського” (відео)

У Києві в районі національного спортивного комплексу "Олімпійський" вулицю залило водою. Рух транспорту було дещо…

16 хв. ago

Чи може поліція доправляти ухилянтів до ТЦК – адвокат пояснив повноваження правоохоронців

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію. Адвокат Роман Сімутін пояснив, чи…

28 хв. ago

У Києві знову плануються відключення світла: як працюватимуть графіки

Ввечері 20 травня у Києві очікуються стабілізаційні відключення світла. Графіки повинні працювати з 18:00. Про це повідомив гендиректор компанії YASNO…

35 хв. ago

Принц Гаррі та Меган Маркл відзначили річницю весілля: як пару привітала королівська родина

19 травня принц Гаррі та Меган Маркл відзначили шосту річницю спільного життя. Але жодних публічних привітань з…

47 хв. ago

Названо документи, які потрібні військовозобов’язаним для сервісних центрів МВС після 18 травня

Після набрання чинності 18 травня 2024 року закону про мобілізацію та військовий облік у роботі…

56 хв. ago