Вінстон Черчилль повернувся: привид прем’єра Британії помічений у жіночому туалеті

Вінстон Черчилль не може спочити навіть після смерті, і тепер він обрав собі незвичне місце для прогулянок — жіночий туалет на борту корабля “Королева Мері”. Співачка та експертка з привидів Брокард стверджує, що зустріла дух колишнього прем’єр-міністра Великобританії під час вечірки на судні, пише Daily Star.

“Я просто йшла до вбиральні, як раптом повітря стало густим, наче борщ, і мене охопило відчуття, що за мною хтось стежить”, — розповідає Брокард. “Відчинила двері — а там туман такий, що хоч ножем ріж. І тут я бачу чоловіка з сигарою, дуже схожого на Вінстона Черчилля! Я ще ніколи так швидко не вибігала з туалету”.

Цікаво, що саме на цьому кораблі Черчилль під час Другої світової війни обговорював плани операції “Оверлорд” та “Дня Д”. Можливо, дух великого лідера вирішив перевірити, як там справи на його улюбленому судні. А може, він шукає квадроберів, про яких останнім часом стільки говорять?

“Королева Мері” зараз стоїть у доці в Каліфорнії та функціонує як готель. Багато хто вважає її одним з найбільш населених привидами місць у США. Кажуть, що духи померлих моряків досі блукають її коридорами. Але щоб Черчилль заглядав у жіночі туалети — це вже щось новеньке.

Можливо, наступного разу, коли ви відвідаєте це судно, будьте готові до несподіваних зустрічей. Адже хто знає, може, саме ви станете наступним, хто зустріне привида з сигарою або навіть якогось квадробера у темному коридорі.

Довідка про Вінстона Черчилля:

Вінстон Черчилль (1874–1965) — британський політик, державний діяч, письменник і оратор, який двічі обіймав посаду прем’єр-міністра Великобританії (1940–1945 та 1951–1955). Він відіграв ключову роль у Другій світовій війні, очоливши країну в боротьбі проти нацистської Німеччини. Черчилль відомий своєю рішучістю, красномовством та легендарними промовами, які надихали британців у найтяжчі часи війни. У 1953 році отримав Нобелівську премію з літератури за свої історичні праці та блискуче ораторське мистецтво.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Острів вічної весни: названо місце у Європі, де буде тепло навіть у листопаді

Коли осінь повільно, але впевнено "з'їдає "останні теплі дні, настає момент, коли хочеться втекти в…

22 хв. ago

Як співачка з 8 млн слухачів на Spotify стала королевою ніжок на OnlyFans

Лілі Аллен, британська поп-зірка та авторка хітів, відверто поділилася іронією власної кар’єри: її ноги, виявляється,…

34 хв. ago

“Я б ще по хребту давав”: військовий жорстко висловився про “бусифікацію”

Український військовий жорстко висловився щодо людей, які вчасно не оновили дані. За його словами, держава витрачає…

43 хв. ago

Частину зарплати доведеться віддати: у Кабміні розповіли, скільки і куди підуть гроші

Українці будуть змушені відраховувати гроші до бюджету України у разі ухвалення нового законопроекту. Про це йдеться у…

51 хв. ago

Принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються до смерті Чарльза III на тлі його боротьби з раком

Принцеса Кетрін повернулася з новими силами до своїх королівських обов’язків і чудово справляється з батьківськими завданнями, коли…

58 хв. ago

Забудьте про ТЦК до кінця року: кому з чоловіків не треба йти у військкомат

Деякі військовозобов'язані можуть не оновлювати свої дані до ТЦК до кінця року. Про це заявив представник Генштабу…

1 годину ago