Меган Маркл зганьбили підлеглі: Я був свідком, але готовий дати їй шанс виправдатися

Принц Гаррі та Меган Маркл явно переживають не найкращі часи. ЗМІ буквально щодня публікують розгромні статті, в яких знайомі та співробітники подружжя скаржаться на їхню обурливу поведінку. Здається, цей парад одкровень від інсайдерів закінчиться ще не скоро. Цього разу своїми спогадами поділився придворний, який працював з Меган і Гаррі, коли ті ще були старшими членами королівської сім’ї.

«Безумовно були погані, дуже погані моменти. Я був свідком того, як людей лаяли особисто і телефоном і змушували почуватися лайном. Але це був неймовірно важкий час, і я схильний дати їй шанс виправдатися. Вона сама говорила, що часом у неї були суїцидальні нахили», – поділився працівник палацу з Daily Beast.

Герцогиня із суїцидальними нахилами. Фото: Getty Images

Інший помічник, який працював з Меган перед її весіллям у Віндзорському замку в травні 2018 року, зазначив, що Меган може бути дуже приємною у спілкуванні, але є одне «але».

«Я завжди думав, що вона була класичним нарцисом. Вона прекрасна, коли все йде так, як їй хочеться, але перетворюється на демона, коли справи йдуть погано», – розповів він.

Третє джерело згадало, як Меган накричала на флористів телефоном після того, як ті опублікували подробиці про букет, над яким працювали для неї. При цьому ім’я королівської особи флористи не назвали, тому ніхто б не міг запідозрити, що це було її замовлення.

«Вони заприсяглися ніколи більше не працювати з Меган, попри те, наскільки це престижний клієнт. Якщо ви працюєте на неї, з вами часто поводяться як із торгашем, з яким можна поводитися як із лайном», – розповіло джерело.

У Меган складні стосунки зі співробітниками. Фото: Getty Images

Однак за кілька годин після виходу в ЗМІ сенсаційної статті про поведінку Маркл і причини високої плинності кадрів у штаті Сассексів, нинішній співробітник опублікував у соцмережах замітку, що спростовує ці дані. Співробітник заявив, що звинувачення, висловлені в статті, є вкрай неточними та завдають шкоди як герцогу і герцогині Сассекським, так і членам їхньої команди. Співробітники, які працюють зараз, швидко заполонили коментарі заявами на підтримку Меган і Гаррі.

«Найкращі начальники, які у мене коли-небудь були», – написав один із нинішніх членів команди.

Герцогиню Сассекську давно підозрюють у тому, що вона створює для співробітників токсичне робоче середовище. Ще у 2021 році, за кілька днів до того, як пара дала докладне інтерв’ю CBS News, газета The Times of London повідомила, що Меган нібито знущалася зі співробітників і доводила їх до сліз у Кенсингтонському палаці. У серпні 2024 року видання News Nation заявило, що Меган і Гаррі втратили 18 співробітників під час їхнього перебування у Великобританії та США відтоді, як вони запустили Archewell Foundation у 2020 році. Сама Меган завжди заперечувала звинувачення у знущаннях з персоналу.

Повідомлення про неналежне поводження королівської особи з персоналом з’явилися на тлі нещодавнього звільнення вищого керівника команди Сассексів Джоша Кеттлера, який пішов зі своєї посади в серпні 2024 року, пропрацювавши лише три місяці.

Джош Кеттлер. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

“Росія весь арсенал застосує”: Лукашенко розкрив сценарій, за якого почнеться ядерна війна

Лідер Білорусі Олександр Лукашенко розповів, у якому випадку пустить в дію ядерну зброю. Про це з посиланням…

2 хв. ago

На Чернігівщині поліцейський збив на смерть військового: ДБР відкрило провадження

У п’ятницю, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник районного управління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця.…

5 хв. ago

Борги українців за мікрокредитами зросли на понад 50% від початку року

Станом на 1 липня 2024 року українці заборгували мікрофінансовим організаціям понад 14,5 млрд грн. Від початку року борг збільшився…

7 хв. ago

Французький мільярдер сховав Павла Дурова у «таємних апартаментах»

Французький мільярдер Ксав'є Ньєль допоміг засновнику Telegram Павлу Дурову після арешту, зокрема він надав йому «таємні апартаменти»…

10 хв. ago

Підвищення цін на електроенергію: що буде з тарифами для населення

Восени очікується підвищення цін на електроенергію. Зміни торкнуться бізнесу, але не вплинуть на тарифи для населення. Про…

12 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 28–29 вересня: де пройдуть дощі з грозами

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у багатьох областях України все ще потішить теплом, але…

37 хв. ago