Принц Гаррі розкрив причину, через яку він не дозволить Меган Маркл повернутися в Лондон

Принц Гаррі розкрив жахливу причину, через яку він не привезе герцогиню Сассекську до Великої Британії. У новому інтерв’ю для Tabloids on Trial на каналі ITV молодший син короля Чарльза ІІІ заявив, що стурбований загрозою нападу на свою дружину Меган Маркл, повідомляє Hello.

“Достатньо однієї людини, яка заявила все це… і неважливо, чи буде це ніж, чи кислота… такі погрози справді турбують мене, вони — одна з причин, з якої я не поверну свою дружину в цю країну”, — пояснив принц Гаррі.

Його коментарі прозвучали майже за два роки після того, як Ніл Басу, помічник комісара зі спеціальних операцій Скотленд-Ярду, який іде у відставку, заявив у документальному фільмі на каналі Channel 4, що на адресу Меган Маркл та її чоловіка висловлювали “огидні та цілком реальні” погрози.

“Якби ви бачили те, що було написано та помітили, ту риторику, яка є в інтернеті… ви б весь час почувалися під загрозою. У нас були групи, які розслідували це. За ці погрози людей притягували до відповідальності”, — сказав Бас, який відповідав за королівський захист до того, як Сассекські покинули Велику Британію.

Принц Гаррі та Меган Маркл Фото: Netflix

У 2020 році Гаррі перевіз свою сім’ю в Каліфорнію. Принц і Меган живуть зі своїми двома дітьми, п’ятирічним принцом Арчі та трирічною принцесою Лілібет, у шикарному маєтку в Монтесіто.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

52 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

54 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

55 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago