Еністон розкритикувала соратника Трампа за висловлювання про «бездітних кошатниць»

55-річна американська акторка і продюсерка Дженніфер Еністон звернулася до соціальних мереж, щоб висловити обурення коментарями сенатора Джей Ді Венса, потенційного віцепрезидента США в разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Виступаючи у своїх сторіс в Instagram, зірка «Ранкового шоу» висловила своє розчарування висловлюваннями Венса, які стосувалися бездітних «кошатниць» .

У публікації акторка опублікувала уривок інтерв’ю Венса з журналістом Такером Карлсоном, в якому сенатор сумнівався в легітимності лідерства віцепрезидентки Камали Гарріс, зазначаючи, що відсутність біологічних дітей у політиків може вплинути на їхнє бачення країни. Венс тоді стверджував, що бездітні «кошатниці» нещасні у своєму житті і через це намагаються зробити нещасною й решту країни. Серед осіб, яких він назвав такими, є Гарріс, міністр транспорту США Піт Буттіджич та член палати представників США Александрію Окасіо-Кортес.

«Це просто основний факт – подивіться на Камалу Гарріс, Піта Буттіджича, Александрію Окасіо-Кортес. Усе майбутнє демократів контролюється людьми без дітей. І який сенс у тому, що ми передали нашу країну людям, які насправді не мають у ній прямої зацікавленості? Я справді не можу повірити, що це виходить від потенційного віцепрезидента Сполучених Штатів. Усе, що я можу сказати, Містере Венс, я молюся, щоб вашій доньці пощастило одного разу народити власних дітей. Я сподіваюся, що їй не доведеться звертатися до ЕКЗ як до другого варіанту. Тому що ви намагаєтеся забрати в неї і це», –  написала вона поверх відео.

39–річний сенатор Джей Ді Венс і його 38–річна дружина Уша Венс виховують троє дітей: шістьох років сина Юена, чотирирічного сина Вівека та дворічну доньку Мірабель.

Віцепрезидентка Камала Гарріс стала мачухою двох дітей – 29-річного Коула та 25–річної Елли – після свого шлюбу з юристом Дугласом Емхоффом у 2014 році. Міністр транспорту США Піт Буттіджич та його чоловік оголосили про усиновлення близнюків у вересні 2021 року, більше ніж за місяць до того, як Венс зробив свої коментарі.

«Я б сказала, що у свої 30-40 років я пройшла через дуже важке л**но, і якби не це, я б ніколи не стала тією, ким мала бути. Ось чому я так вдячна за ці погані речі. В іншому разі я б застрягла в ролі цієї людини, яка була такою наляканою, такою нервовою, такою невпевненою в тому, хто вона така. А тепер мені плювати», – зізнавалася вона.

Еністон сказала, що їй було «дійсно важко» емоційно в ті роки, коли ходили чутки про її вагітність. Натяки про те, що вона віддала перевагу кар’єрі в шоу-бізнесі перед народженням дітей, були «абсолютною брехнею».

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

49 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

50 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

51 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago