Кремлівський режим володіє в Лондоні нерухомістю на мільйони доларів: що відомо

Попит на російські активи у Великій Британії, що можуть бути конфісковані для підтримки військових зусиль України, раптово зросло. Виявлено, що вартість 10 об’єктів нерухомості, що належать Росії у Лондоні, оцінюється в десятки мільйонів доларів. Наприклад, нерухомість у Хайгейті оцінюється у 2,4 мільйона фунтів стерлінгів, а у Кенсінгтоні – у 1,5 мільйона фунтів стерлінгів.

Відповідно до звіту видання The Telegraph, журналісти виявили десять об’єктів нерухомості в найпрестижніших районах Лондона, які належать Російській Федерації. Ці об’єкти, серед яких будинки у Хайгейті, Кенсінгтоні та інших районах, оцінюються в десятки мільйонів доларів.

Зазначається, що деякі з цих нерухомостей перебувають у запущеному стані, а деякі навіть порожні протягом кількох років. Важливим є те, що на певні об’єкти нерухомості належить попередження про те, що вони не можуть бути продані без попередньої згоди України. Це відображає вплив нових санкційних рішень на нерухомість, яка може бути використана для підтримки оборонних зусиль України.

У Хайгейті одна зі знайдених нерухомостей оцінюється у 2,4 мільйона фунтів стерлінгів (приблизно 2,97 мільйона доларів). Інший об’єкт у тому ж районі має вартість приблизно 2,3 мільйона фунтів стерлінгів (близько 2,85 мільйона доларів). У Кенсінгтоні знайдено нерухомість, оцінена у 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (близько 1,86 мільйона доларів), а в Холланд Парку – у 1,65 мільйона фунтів стерлінгів (понад 2 мільйони доларів).

Помітно, що вплив нових санкцій та рішень щодо конфіскації російських активів вплинув на нерухомість у Великій Британії. Вирішення щодо подальшої долі цих активів може мати велике значення для військової та політичної ситуації в регіоні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підприємці зможуть отримати бронь від мобілізації: за яких умов

В Україні наразі індивідуальні підприємці (ФОП) не можуть отримати бронь для себе або своїх співробітників. Можливість оформлення броні для ФОПів…

16 хв. ago

У США відповіли, чи бояться дратувати диктатора Путіна

В одному з інтерв'ю президент України Володимир Зеленський стверджував, що США не бачать Україну в НАТО, бо "бояться…

34 хв. ago

Держава зробила велику помилку щодо українців, які виїхали за кордон – Притула

Волонтер та засновник благодійного фонду Сергій Притула вважає, що Україна зробила велику помилку, що не стала на…

38 хв. ago

Золотий хлопчик саєнтології: як живе прийомний син Тома Круза

Том Круз ясно дав зрозуміти, що його майже нічого не пов'язує з його єдиною біологічною…

41 хв. ago

Посол Росії в ООН Василь Небензя про «мирний план» Трампа: у нього нічого не вийде

Кандидат у президенти США Дональд Трамп неодноразово заявляв, що зможе врегулювати війну між Росією та…

45 хв. ago

Андре Тан висміяв “модні луки” безхатьків і спровокував дискусію в мережі

Український модельєр Андре Тан спробував пожартувати щодо "модних образів" безхатьків, прирівнявши їх із "шедеврами", які випускає в…

57 хв. ago