Помер голова найбагатшої родини Ротшильдів Лорд Джейкоб

На 87 році життя помер лорд Джейкоб Ротшильд. Він був главою європейської династії банкірів та громадських діячів Ротшильдів, яка вважається однією з найбагатших у світі. Про смерть повідомила сім’я лорда.

Як повідомила британська газета The Sun, лорд Джейкоб Ротшильд помер у віці 87 років. Зазначається, що лорда буде поховано відповідно до єврейських звичаїв.

“Лорд Джейкоб Ротшильд помер у віці 87 років. Його родина перебувала на вершині фінансового дерева з 18 століття, – йдеться у матеріалі The Sun.

У заяві для інформаційного агентства родина лорда Джейкоба наголосила, що пишається батьком та дідусем. Він назавжди залишиться взірцем для усіх.

“Наш батько Джейкоб був важливим в житті багатьох людей, чудовим фінансистом, поборником мистецтва та культури, відданим державним службовцем, пристрасним прихильником благодійних цілей в Ізраїлі та єврейській культурі, захоплений еколог і улюблений друг, батько та дідусь. Він буде похований згідно з єврейським звичаєм на невеликій сімейній церемонії, а пізніше буде встановлено меморіал, щоб відзначити його життя”, – йдеться у заяві родини.

Що відомо про лорда Джейкоба Ротшильда?

Натаніель Чарльз Джейкоб Ротшильд, 4-й барон Ротшильд, народився 29 квітня 1936 року. Він був британським інвестиційним банкіром, представником династії Ротшильдів та головою лондонської гілки Ротшильдів, починаючи з 1990 року.

Ротшильд очолював RIT Capital Partners plc, один з найкрупніших інвестиційних фондів, що котирувався на Лондонській фондовій біржі. Він був також головою J Rothschild Capital Management та колишнім головою Rothschild & Co. Раніше Ротшильд також був членом ради директорів De Beers.

Ротшильд володів маєтком Waddesdon Manor XIX століття в Бакінгемширі та захоплювався колекціонуванням творів мистецтва. Він також відомий як один з найбагатших людей світу.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

4 години ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

4 години ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

4 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

5 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

5 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

5 години ago