Шестеро дітей P. Diddy зробили жорстку заяву про батька

Суд над музикантом має відбутися 5 травня 2025 року. Нещодавно стало відомо, що шестеро із сімох дітей репера Пі Дідді – Квінсі, Джастін, Кінг, Ченс і близнючки Джессі та Д’Ліла – виступили зі спільною заявою на підтримку батька. Діти музиканта розкритикували тих, хто поширює чутки про його злочинну діяльність.

«Минулий місяць спустошив нашу сім’ю, – написали вони в соцмережі. – Багато хто судив і його, і нас на основі звинувачень, теорій змови та неправдивих історій, які дійшли до абсурду в соціальних мережах. Ми єдині, підтримуючи тебе на кожному кроці. Ми тримаємося за правду, знаючи, що вона переможе, і ніщо не зломить силу нашої родини. Ми сумуємо за тобою і любимо тебе, тату», – запевнили діти артиста.

На початку жовтня 2024 року мати репера Дженіс Смоллз Комбс опублікувала заяву через свого адвоката. Вона назвала справу сина «публічним лінчуванням», зазначивши, що «спустошена і засмучена». При цьому мати зірки додала, що її син «не ідеальний» і не завжди був до кінця чесним.

Дженіс Смоллз Комбс та її онуки. Фото: Getty Images

Заява членів його сім’ї була опублікована через два дні після того, як три юридичні фірми подали сім позовів до окружного суду США. Вони звинувачують Пі Дідді, справжнє ім’я якого Шон Комбс, у насильстві та сексуальній експлуатації. Звинувачення ґрунтуються на свідченнях 120 жертв, зібраних адвокатом Тоні Базбі через гарячу лінію. За добу на неї надійшло 12 тисяч дзвінків. Десятки жінок і чоловіків звинуватили виконавця у зґвалтуваннях і залякуванні. Багато хто стверджує, що це відбувалося на вечірках у будинку Комбса, куди приїжджали представники шоубізнесу.

Тоні Базбі. Фото: Getty Images

Адвокат музиканта Марк Агніфіло назвав судові позови «явними спробами привернути до себе увагу». Юрист заявив, що вони з обвинуваченим повністю впевнені в правовому захисті та чесності судового процесу.

Пі Дідді був заарештований 16 вересня 2024 року в районі Манхеттену після винесення обвинувального висновку і не визнав себе винним. Репер отримав відмову у звільненні під заставу. Зараз він перебуває в Бруклінській в’язниці.

Пі Дідді. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

Спортивні штани, байкерські чоботи та прямі джинси: які тренди 90-х повернулися в моду

У світі моди існує певна циклічність: одні тренди поступово витісняють інші, а те, що було…

3 хв. ago

В одеському супермаркеті через ТЦК звільнились всі співробітники-чоловіки

Посилення мобілізації в Україні та агресивні дії ТЦК відносно військовозобов'язаних істотно позначились на бізнесі більшості регіонів країни.…

10 хв. ago

Республіканці вже готують план на перші 100 днів Трампа – The Hill

Республіканці у Конгресі вже розробляють програму для Дональда Трампа у випадку його перемоги на виборах…

18 хв. ago

Від седанів до кросоверів: експерти назвали найкращі вживані гібридні автомобілі

Гібридне авто – чудовий вибір для людей, які прагнуть зменшити щомісячні витрати на пальне чи шукають…

30 хв. ago

Готуйте гроші: озвучено нові тарифи на газ на листопад

В Україні до кінця квітня наступного року вартість газу для населення не зміниться. Однак кількість…

39 хв. ago

Польща пропонує скасувати допомогу біженцям: чоловіків – на фронт, жінок – піднімати економіку

Польща пропонує радикальні зміни у системі підтримки українських біженців в Європі. Під час недавньої зустрічі…

47 хв. ago