Мати на сьомому небі від щастя: дівчинка народилася із «зовнішністю богині» (фото)

Дівчинку, яка народилася у Бхаратпурі (Індія) з 26 пальчиками на руках та ногах, називають реінкарнацією індуїстської богині. Місцеві жителі переконані, що це “точна копія багаторукої Дхолагарх Деві” — божества, якому вони поклоняються, пише видання NYP.

Новонароджене малятко може похвалитися сімома пальцями на кожній руці та шістьма — на кожній нозі. За словами лікарів, це не ознака величності, а генетична аномалія, що називається полідактилією.

“Немає ніякої шкоди в тому, що у дівчинки 26 пальців, але це генетична аномалія. Загалом вона абсолютно здорова”, — зазначив доктор Соні, який працює у лікарні, де народилась унікальна дитина.

Сім’я не повідомила, чи збирається проводити операцію, щоб видалити зайві пальці новонародженої. За даними лікарні Грейт Ормонд-стріт, цей розлад вважається досить поширеним, особливо серед певних етнічних груп, і зазвичай успадковується з 50% ймовірністю, якщо в одного з батьків є зайвий палець на руці або нозі.

Мати дівчинки, 25-річна Сар’ю Деві, попри все, на сьомому небі від щастя.

“Моя сестра народила дитину, яка має 26 пальців, і ми вважаємо її втіленням Дхолагарх Деві. Ми дуже щасливі”, — поділився своїми емоціями з журналістами її рідний брат.

У дівчинки 26 пальців на руках та ногах Фото: колаж Фокус

Кажуть, що батько дитини, Гопал Бхаттачарія, також задоволений. Наразі він служить в резервних силах поліції.

До речі, це не перший подібний випадок. Торік в Індії народилася дитина із зайвою парою ніг та рук. Її охрестили “дивом природи”, а дехто навіть порівняв немовля з реінкарнацією божества. Як тільки чутки про надзвичайні пологи поширилася в медіа, місцеві жителі збіглися до лікарні, щоб побачити це на власні очі.

Нагадаємо, 33-річна Шарлотта Хассан, мати близнюків з Лондона (Велика Британія), не могла повірити своїм очам, коли отримала результат ДНК-тесту, що підтвердив давню підозру. Протягом всієї вагітності жінці неодноразово говорили, що у неї з’являться ідентичні близнюки, але вона до останнього вважала, що це не так.

Романчук Микола

Recent Posts

Новий штраф стане несподіванкою: українців попередили, скільки грошей готувати

Українське законодавство чітко регулює питання реєстрації місця проживання, і за порушення цих правил передбачені штрафи.…

2 хв. ago

В реєстр Оберіг хочуть автоматично вносити дані про стан здоров’я військовозобов’язаних

До Закону «Основи законодавства України про охорону здоров'я» внесуть зміни, якими знімуть гарантії медичної таємниці…

29 хв. ago

П’яний київський адвокат влаштував стрілянину в заміському комплексі відпочинку

Поліція Київської області встановлює обставини стрільби, що сталася ввечері 24 вересня 2024 року в одному…

30 хв. ago

Нардеп Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю

Народний депутат від «Платформи за життя і мир» (раніше заборонена в Україні «ОПЗЖ») Сергій Льовочкін оформив опікунство над матір’ю.…

35 хв. ago

Чоловік відсудив 13$ тисяч, щоб вилікувати тривожність і депресію у свого собаки

Власникові джек-рассел-тер'єра, якого звуть Сіріус, вдалося відсудити понад 13 тисяч доларів США після того, як його домашній…

59 хв. ago

Перші повістки поштою уже отримують кияни (ФОТО)

Кияни почали отримувати повістки поштою. Відповідні фото з'явилися в мережі інтернет. Повістка. Фото з відкритих…

1 годину ago