Меган Маркл боїться, щоб діти не повторили їхню із принцом Гаррі сімейну драму

Колишня американська акторка та британський принц допустили низку образливих одкровень про членів королівської родини в інтерв’ю Опрі Вінфрі, документальному фільмі Netflix і мемуарах Гаррі. Попри це, Меган сподівається налагодити стосунки із родичами чоловіка. Виходить, як в анекдоті: все йде за планом, тільки це не той план.

Герцогиня Сассекська не спілкується зі своїми рідними – батьком Томасом Марклом та його дітьми Томасом та Самантою. Вона переживає через те, що їхні з Гаррі діти, принц Арчі та принцеса Лілібет, почуватимуться самотніми. Меган побоюється, що син і дочка зрештою не матимуть відносин з дітьми Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

«Маркл стурбована тим, що у її дітей не буде жодних реальних стосунків зі своїми королівськими кузенами Джорджем, Шарлоттою та Луї. Меган подобається ідея мати велику щасливу сім’ю, і вона ненавидить, коли люди описують її дитинство та сім’ю як нещасливі. Вона жахається від того, що історія повториться», – повідомив королівський біограф Том Квінн.

Меган Маркл із сином Арчі

Після рішення скласти королівські повноваження у 2020 році Меган та Гаррі влаштувалися в Монтесіто. Арчі був лише рік, коли вони переїхали з Великобританії до США, Лілібет народилася вже у Каліфорнії.

«Друг пари – один із небагатьох аристократичних друзів Меган часів її перебування при палаці – сказав мені, що Меган справді сумує за деякими аспектами життя у Великобританії. Вона турбується, що її діти звинувачуватимуть її, якщо вони ніколи не побачать своїх кузенів і, ставши дорослими, відчують, що їх позбавили того, що могло б бути веселим та осмисленим існуванням у Великобританії як працюючих членів королівської родини», – цитує Mirror Квінна.

Меган сумує за безтурботним британським життям

У травні 2024 року принц Гаррі має повернутися на батьківщину, щоб відсвяткувати десяту річницю «Ігор Нескорених». 8 травня герцог Сассекський виступить із промовою на спеціальній службі у соборі Святого Павла у Лондоні. Досі незрозуміло, чи приєднаються Меган, Арчі та Лілібет до Гаррі у цій поїздці чи він вирушить один, залишивши сім’ю до США.

Молодший син короля Чарльза III переживає за безпеку дружини та дітей. Це пов’язано з його нещодавнім судовим програшем в апеляції на лютневу ухвалу Високого суду Великобританії. У 2020 році британський уряд заявив йому, що він не отримає такого ж фінансованого державою поліцейського захисту на батьківщині після відмови від свого статусу працюючого члена королівської родини.

Беззахисна пара
Ольга Степанова

Recent Posts

Російська ППО втрачає здатність прикривати Крим – британська розвідка

Удари по військовому аеродрому «Бельбек» у тимчасово окупованому Криму та ураження російських військових об'єктів у…

25 хв. ago

Виїзд за кордон по-новому: без якогось документа українців тепер розгорнуть

Новий закон щодо мобілізації, який сьогодні, 18 травня, вступає в силу, надає нові вимоги українським громадянам,…

47 хв. ago

Політик вилизав сидіння громадського туалету та зробив з калу вуса, як у Гітлера – фото

Німецький політичний діяч був знятий на відео, як він лиже пісуар, сидіння унітазу і розмазує…

51 хв. ago

У компанії Yasno пояснили, чому світло не завжди відключають за графіком

Генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко виступив із роз'ясненням щодо відключень світла для побутових споживачів…

53 хв. ago

Наслідки, що позбавляють зору: вчені з’ясували, що COVID-19 пошкоджує наші очі

Вчені виявили, що SARS-CoV-2, вірус, що викликає COVID-19, може проникати через гемато-ретинальний бар'єр, що може…

58 хв. ago

Ф’юрі частину гонорару за бій з Усиком передасть Україні

Британський боксер Тайсон Ф'юрі передасть Україні 1 мільйон фунтів стерлінгів зі свого гонорару за  бій…

1 годину ago