Труни, скелети і темрява: Готична родина перетворила свій будинок на царство темряви

Ну що ж, якщо ви думали, що ваша квартира з IKEA — це вершина декору, то вам варто побачити, як живуть справжні фанати готичної естетики. У Калили Метьюз, наприклад, дім виглядає так, ніби вона влаштувала там виставку на тему “постійного Хелловіну”. Все це завдяки її готичній мамі, яка вирішила, що прикрашати дім квітами та картинами — занадто банально, і зробила ставку на труни, скелети та підвішених кажанів, пише видання Mirror.

Усі ці “радісні” деталі, звісно, не сподобалися сусідам, які вже не раз називали їх “злими” і навіть порівнювали з квідичними героями зі світу Гаррі Поттера. Але Калилу та її маму такі думки зовсім не бентежать. “Готика — це стиль життя”, — каже мама, і вона явно серйозно налаштована — у неї навіть є власна колекція відреставрованих трун, які, до речі, коштують по $100 за штуку. Це, виявляється, не просто меблі, а нові арт-об’єкти, які перетворюються на книжкові полиці, столи і навіть сховища для Хелловінського декору.

Калилу таке життя надихає. У своєму відео на TikTok вона показує всі деталі їхньої “темної” оселі, і, здавалося б, цей декор злякав би будь-яку дитину, але дивно — реакція здебільшого позитивна. Відео набрало понад 1,3 мільйона переглядів, а люди коментують, що хочуть бути такими ж “крутими” батьками для своїх дітей.

Попри критику з боку сусідів, сім’я продовжує готуватися до Хелловіну, коли понад 400 діточок пройдуть їхній “готичний рай”. Вони обіцяють зробити все, щоб налякати кожного, хто наважиться підійти до їхнього будинку.

Здається, готичний стиль — це не просто естетика для цієї родини, а справжнє натхнення. І Калилина мама зовсім не збирається поступатися під тиском сусідів, продовжуючи перетворювати темряву на стиль життя.

Романчук Микола

Recent Posts

Опалення дадуть не скоро: погода у листопаді “жахне” під +30

Українці можуть очікувати на несподіване повернення тепла на початку листопада, коли температура може досягти +20°C або…

5 хв. ago

У КМДА оголосили дати, коли школи столиці підуть на канікули

Осінні канікули в київських школярів розпочнуться 28 жовтня і триватимуть до 3 листопада. На цей…

14 хв. ago

Відмова від повістки: адвокати “розклали” вимоги ТЦК

В умовах воєнного стану військовозобов'язані чоловіки можуть отримати повістку на оновлення даних, проходження ВЛК або…

27 хв. ago

Майно звалилося з неба: як сім’я головного медика Тернопільщини стала магнатами за одну ніч

Здається, що у Тернопільській області з неба падає не лише дощ, а й... нерухомість. Як…

35 хв. ago

Швейцарський гірськолижний курорт визнали найкращим у світі в 2024 році

Хоча через глобальне потепління все більше гірськолижних курортів світу змушені назавжди зачинятися, чимало любителів зимових видів…

46 хв. ago

Українців у ЄС позбавлять допомоги: тепер буде важче

Українці, які проживають у Німеччині, незабаром можуть втратити громадянську допомогу у розмірі 563 євро, про…

55 хв. ago