Труни, скелети і темрява: Готична родина перетворила свій будинок на царство темряви

Ну що ж, якщо ви думали, що ваша квартира з IKEA — це вершина декору, то вам варто побачити, як живуть справжні фанати готичної естетики. У Калили Метьюз, наприклад, дім виглядає так, ніби вона влаштувала там виставку на тему “постійного Хелловіну”. Все це завдяки її готичній мамі, яка вирішила, що прикрашати дім квітами та картинами — занадто банально, і зробила ставку на труни, скелети та підвішених кажанів, пише видання Mirror.

Усі ці “радісні” деталі, звісно, не сподобалися сусідам, які вже не раз називали їх “злими” і навіть порівнювали з квідичними героями зі світу Гаррі Поттера. Але Калилу та її маму такі думки зовсім не бентежать. “Готика — це стиль життя”, — каже мама, і вона явно серйозно налаштована — у неї навіть є власна колекція відреставрованих трун, які, до речі, коштують по $100 за штуку. Це, виявляється, не просто меблі, а нові арт-об’єкти, які перетворюються на книжкові полиці, столи і навіть сховища для Хелловінського декору.

Калилу таке життя надихає. У своєму відео на TikTok вона показує всі деталі їхньої “темної” оселі, і, здавалося б, цей декор злякав би будь-яку дитину, але дивно — реакція здебільшого позитивна. Відео набрало понад 1,3 мільйона переглядів, а люди коментують, що хочуть бути такими ж “крутими” батьками для своїх дітей.

Попри критику з боку сусідів, сім’я продовжує готуватися до Хелловіну, коли понад 400 діточок пройдуть їхній “готичний рай”. Вони обіцяють зробити все, щоб налякати кожного, хто наважиться підійти до їхнього будинку.

Здається, готичний стиль — це не просто естетика для цієї родини, а справжнє натхнення. І Калилина мама зовсім не збирається поступатися під тиском сусідів, продовжуючи перетворювати темряву на стиль життя.

Романчук Микола

Recent Posts

ТЦК ошелешили українців: мобілізація від 50 років нікуди не поділася

В Україні чоловіки віком від 50 до 60 років підлягають мобілізації за стандартними процедурами, без…

2 хв. ago

Збиття Іл-76 у Судані: Reuters повідомив, хто міг бути на борту літака

На літаку Іл-76, який бійці Сил швидкого реагування 21 жовтня збили в Судані, міг летіти…

10 хв. ago

Обіймався з Лукашенком та кланявся Путіну. Генсек ООН зганьбився на саміті БРІКС

Генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гутерреш взяв участь у саміті БРІКС, який проходить у Росії.…

18 хв. ago

Опитування показало, на яких продуктах українці економлять найбільше

Українці найбільше економлять на кондитерських виробах, рибі та морепродуктах. Про це стало відомо з опитування компанії Gradus…

29 хв. ago

У Південній Кореї вирує епідемія самотності. Держава виділила мільйони на боротьбу

Щороку тисячі південнокорейців помирають на самоті, а їхні тіла знаходять за дні та тижні після…

38 хв. ago

Робила чоловіків “інвалідами” за 3 тис доларів. У Львові затримали лікаря

Співробітники правоохоронних органів затримали на Львівщині лікарів, які допомагали військовозобов’язаним чоловікам ухилитися від військової служби.…

46 хв. ago