Чарльзу III та Каміллі загрожує небезпека: королівська охорона переведена в стан підвищеної готовності

Британські королівські служби безпеки перебувають у стані підвищеної готовності та пильно оберігають Чарльза та Каміллу, які наразі перебувають з робочим візитом в Австралії. Небезпека походить від 58-річного чоловіка, який стверджує, ніби він таємна дитина монархів.

Уродженець Великої Британії Саймон Чарльз Доранте-Дей переконаний, що він позашлюбний син короля та королеви, якого невдовзі після народження віддали на всиновлення і взяли до себе працівники палацу. Він роками вимагав проведення тесту ДНК, щоб довести свою правоту, але тепер його внесли до списку спостереження служби безпеки після попередження, що чоловік може діяти рішуче, пише Daily Mail.

Коли було оголошено про тур Чарльза і Камілли, Доранте-Дей натякнув на план “помсти” королівському подружжю після того, як вони прибудуть до Сіднея увечері 25 жовтня. “Що я збираюся робити цього разу? – поділився Саймон у травні цього року. – Ну, я був би дуже дурною людиною, якби не вжив заходів, коли він (Чарльз. – Ред.) опиниться в тій самій юрисдикції, що й я. Але я думаю, що було б ще більшою дурістю передчасно розкривати свої плани”.

Тепер експерти з особистої охорони підтвердили, що австралієць перебуватиме під пильним наглядом королівських охоронців, поки Король і Королева перебуватимуть у країні. “У цьому списку, ймовірно, вже близько 20 імен, – сказав інсайдер з питань захисту. – І, безумовно, будь-хто, хто піднімає шум публічно, буде викликати підвищений інтерес”.

Як відомо, Саймон Чарльз Доранте-Дей був усиновлений, коли йому було близько восьми місяців у серпні 1966 року в Портсмуті на південному узбережжі Англії, коли Каміллі мало виповнитися 18, а Чарльзу – 17 років. Батько дев’ятьох дітей стверджує, що його прийомна бабуся, яка працювала на Королеву, допомогла організувати його нове життя в якості вигнанця. Тепер він хоче, щоб правда вийшла назовні, аби він зайняв місце Вільяма як спадкоємець британського престолу та став новим принцом Уельським.

Доранте-Дей вважає, що невідповідності в його офіційному свідоцтві про народження та в його імені доводять, що він має королівську кров. Зокрема у тому, що він походить з родини монархів, чоловіка переконували його названі батьки.

Попри це, хронологія подій суперечить офіційній історії роману королівської пари, яка стверджує, що Чарльз зустрів Каміллу через багато років після народження “позашлюбної дитини”. Саймон вважає,майбутні король і королева вперше зблизилися в 1965 році, зустрівшись на похоронах Вінстона Черчилля в січні того ж року.

Однак широко поширена інформація говорить, що Чарльз і Камілла познайомилися на матчі з поло у Віндзорському Грейт-парку в 1970 році. Зрештою, пара зіграла весілля у 2005 році.

Протягом багатьох років австралієць закликав членів королівської родини пройти ДНК тест. Саймон був упевнений, що дослідження доведе його підозри. Він навіть писав лист до Єлизавети II, але відповідь так і не отримав.

Романчук Микола

Recent Posts

Збиття Іл-76 у Судані: Reuters повідомив, хто міг бути на борту літака

На літаку Іл-76, який бійці Сил швидкого реагування 21 жовтня збили в Судані, міг летіти…

1 хв. ago

Обіймався з Лукашенком та кланявся Путіну. Генсек ООН зганьбився на саміті БРІКС

Генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гутерреш взяв участь у саміті БРІКС, який проходить у Росії.…

9 хв. ago

Опитування показало, на яких продуктах українці економлять найбільше

Українці найбільше економлять на кондитерських виробах, рибі та морепродуктах. Про це стало відомо з опитування компанії Gradus…

20 хв. ago

У Південній Кореї вирує епідемія самотності. Держава виділила мільйони на боротьбу

Щороку тисячі південнокорейців помирають на самоті, а їхні тіла знаходять за дні та тижні після…

29 хв. ago

Робила чоловіків “інвалідами” за 3 тис доларів. У Львові затримали лікаря

Співробітники правоохоронних органів затримали на Львівщині лікарів, які допомагали військовозобов’язаним чоловікам ухилитися від військової служби.…

37 хв. ago

У Путіна може бути хвороба Паркінсона: ексглава Мі-6 прокоментував чутки

Владіміру Путіну, небезпідставно, приписували чимало хвороб. За деякими даними, у диктатора може бути хвороба Паркінсона.…

44 хв. ago