Стало відомо, скільки заробив за рік чоловік принцеси Кейт Міддлтон

Герцогство Корнуолл опублікувало свій Інтегрований річний звіт, в якому вказано розподілений надлишок у розмірі £23,6 млн ($30,4 млн) за 2023-2024 фінансовий рік, перший повний рік принца Вільяма як герцога Корнуольського. Ця сума покриває офіційні, благодійні та приватні витрати принца Вільяма, його дружини принцеси Кейт та їхніх трьох дітей.

Принц Вільям у Корнуоллі / Фото: Getty Images

Як член королівської родини, що працюэ на корону, 42-річний принц Уельський не отримує традиційного прибутку. Натомість його щорічні витрати в основному покриваються герцогством Корнуолл, маєтком, заснованим королем Едуардом III 1337 року для забезпечення спадкоємця престолу. Цей величезний маєток вартістю понад 1 мільярд доларів охоплює 130 000 акрів у 23 графствах Англії та Уельсу і включає землю, ферми, будинки та інші активи для підтримки спадкоємця та його родини, пише People.

Передбачається, що Вільям сплачує прибутковий податок з усього доходу, який він отримує від герцогства Корнуолл, за вирахуванням витрат на утримання домогосподарства, які не були вказані.

Нагадаємо, коли 2022 року король Чарльз III зійшов на престол, принц Вільям став новим герцогом Корнуольським і главою маєтку. Принц Уельський кілька разів відвідував маєток за цей рік.

У звіті також висвітлюються зміни у патронажній діяльності Вільяма, включаючи зміну його ролі у Футбольній асоціації. Будучи відданим шанувальником футболу, Вільям тепер буде покровителем Футбольної асоціації Англії посаду, яку раніше обіймала його бабуся, королева Єлизавета ІІ. Вільям був президентом ФА із 2006 року. Зміна відображає його старшу роль як принца Уельського. А також Вільям візьме на себе нові патронати з Благодійною організацією Welsh Guards та Королівською сільськогосподарською асоціацією Корнуолла, а також стане президентом Асоціації хрестів Вікторії та Георгія. Він також перейде від президента до покровителя Fields in Trust.

Принц Вільям та принцеса Кейт / Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

56 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

57 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

58 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago