Психолог пояснив, що символізує нове татуювання Анджеліни Джолі

49-річна оскароносна американська актриса Анджеліна Джолі продемонструвала нове татуювання, з’явившись на 77-й щорічній церемонії вручення премії “Тоні”. Посеред її грудей з’явився маленький монохромний малюнок ластівки, яка летить угору. У бесіді з таблоїдом The U.S. Sun клінічний психолог і доктор філософії Джошуа Клапов заявив, що це татуювання — “потужна заява” з боку актриси.

“Повідомлення, що ховається за татуюванням Анджеліни в польоті, пов’язане з позбавленням від тягаря. Це показує, що Анджеліна тепер вільна”, — зазначив він. Доктор також звернув увагу на ще один момент:

“Помістити простого птаха, що летить, на груди — це досить потужно. Вона розташувала більш м’який, легкий, вільний, ніжний символ в одне з найсильніших місць на тілі. Це звертає увагу на те, де розташовані її груди, і відповідає Анджеліні Джолі та силовій грі, але це зріло. Анджеліна розмістила це прямо там, де повинен був бути звернений погляд, туди, де була подвійна мастектомія. Йдеться про жінку, якій видалили груди хірургічним шляхом. Вона могла б отримати птаха собі на плече або на спину”, — пояснив він.

Новий малюнок на тілі Джолі Фото: Getty

Мастектомію Джолі перенесла після того, як дізналася, що є носійкою мутації гена BRCA1, що збільшує ризик розвитку раку молочної залози та яєчників. Її мама, Маршелін Бертран, померла від раку яєчників у 2007 році, коли їй було 56 років. Про свій досвід операції актриса розповіла в 2013 році.

Клапов додав, що нове татуювання Енджі не стало ні для кого чимось шокуючим.

“Вона дебютувала з малюнком на червоній доріжці, і це був розумний піар-хід, але не шокуючий. Анджеліна — суперзірка, і нещодавно вона пережила події, що змінили її життя. Це татуювання відповідає їй, її життєвому досвіду, її здоров’ю, кар’єрі та її ставленню до татуювань”, — пояснив психолог.

Фото: Скриншот

Доктор не відкидає, що Джолі хотіла показати і свою іншу сторону за допомогою цього тату:

“Анджеліна вже виростила дітей і досі розлучається з відомим актором. Знову ж таки, татуювання символізує розкутість, свободу, ніжність і красу. Тепер вона висуває всю цю частину своєї особистості вперед”.

Загалом на тілі актриси — щонайменше 16 малюнків. До них належать татуювання з буддійськими завитками на її передпліччі, данина поваги Вінстону Черчиллю, а також тайські та буддійські символи на спині. На лівому плечі у неї вибиті географічні координати місць народження її шістьох дітей, а на попереку — тигр.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

1 годину ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

1 годину ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

2 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

2 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

2 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

2 години ago