Девід Бекхем зраджував Вікторії від щирого серця: пікантні подробиці

Недарма Вікторія та Девід Бекхем побоювалися виходу книги «Дім Бекхемів: гроші, секс та влада» журналіста Тома Бауера. Адже саме через неї міф про ідеальну та щасливу родину опинився під загрозою. З першого опублікованого уривка стало ясно, що шлюб футболіста і колишньої співачки – це скоріше ділова угода, ніж спілка людей, які люблять одне одного.

Пролив світло Бауер і на зради Девіда: якщо раніше в центрі уваги громадськості була лише Ребека Лоос, то тепер стало зрозуміло, що вона далеко не єдина коханка спортсмена.

Life&Style з посиланням на свіжо оприлюднений фрагмент книги пише, що Девід зраджував Вікторії як мінімум із п’ятьма жінками. Одна з них – Сара Марбек – підтвердила таємний роман зі знаменитістю, який тривав два роки, з 2001-го до 2003-го. А як доказ надала відверті повідомлення від футболіста. «Я просто уявляю тебе в душі, і мені хочеться намилювати тебе дедалі нижче»; «Я хотів би побачити тебе на ліжку оголеною. Ти знаєш, що в тебе найкращі губи, які я коли-небудь цілував?», – говорять деякі з цих смс.

Молодий Девід був нестримний. Фото: Getty Images

Крім того, Сара розсекретила прізвиська, які Девід для них вигадав: Пітер Пен і Дінь-Дінь. А ось дружину футболіст називав Венді. Бекхем закликав Марбек бути обережнішою, тому що вона «має пам’ятати про Венді».

Автор книги згадав про ще одну коханку Девіда Бекхема – Селіну Лорі. Вона поділилася, що у 2002 році зустрілася з футболістом у барі готелю в Данії – і вже о 4-й ранку опинилася у нього в номері. «Він мене зачарував. Він мав чарівний шарм», – цитує її слова журналіст. Селіна додає, що якоїсь миті вона зрозуміла: одружений Девід регулярно знайомиться з дівчатами після матчів – і це здається йому абсолютно нормальним.

Він зачаровував усіх. Фото: Getty Images

У книзі Том Бауер розкрив ще щось цікаве, а саме конфлікт Бекхемів з герцогами Сассекськими. Журналіст назвав головну причину, через яку Меган Маркл розірвала усі зв’язки з Вікторією та Девідом. Протягом не дуже тривалого спілкування з Бекхемами Меган ставила себе ієрархічно вище зіркової пари, не втрачаючи нагоди показати вигідніше становище. Яке ж було її здивування, коли вона дізналася, що на банківському рахунку Девіда та Вікторії грошей набагато більше, ніж вона могла собі уявити. Том Бауер стверджує, що Маркл розлютилася, усвідомивши, що Вікторія багатша за неї, і це стало основною причиною для непорозумінь.

Девід з принцами Вільямом та Гаррі. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Можуть зупинити на вулиці: що чекає на військовозобов’язаних в Україні з 16 липня

Після 16 липня в Україні – дати, коли стікає термін поновлення даних військовозобов'язаними у ТЦК…

49 секунд ago

Материв і бажав смерті: в Одесі тренер образив військового, але одразу поплатився

В Одесі фітнес-тренер обматерив військового, який служив у 53-й бригаді ЗСУ та побажав йому смерті.…

10 хв. ago

Україна по вуха у боргах перед МВФ: більше нас набрала лише одна країна

Борг перед МВФ, який має Україна, досяг майже 14 мільярдів доларів. На сьогодні це –…

13 хв. ago

Стилісти показали найкраще взуття для літа: візуально подовжує ноги та вписується у будь-який образ

Сучасним модницям пропонують безліч видів літнього взуття, яким можна доповнити літній образ. Але стилісти стверджують,…

26 хв. ago

Отруйна змія померла після укусу чоловіка: як це сталося

В Індії змія вкусила чоловіка, але він не розгубився і тричі вкусив її у відповідь. Рептилія померла,…

31 хв. ago

Портрет короля Чарльза і королеви Камілли з принцами Вільямом спантеличив підданих. Фото

Члени сім’ї монархів Великої Британії поділилися історичним портретом, зробленим під час щорічного Королівського тижня в…

39 хв. ago