Чергова теорія змови: Кейт Міддлтон звинуватили в симуляції раку

Після нещодавнього повернення у світ принцеси Уельської на Trooping the Colour у соціальних мережах поширилася нова “теорія змови” про стан її здоров’я, повідомляє News.

Принцеса на параді на честь дня народження короля Чарльза ІІІ мала дуже гарний вигляд. Однак зайва худорба видавала, що вона не зовсім здорова. Користувачі X (колишнього Twitter) запідозрили Кейт Міддлтон запідозрили в симуляції раку, нібито це було потрібно, щоб приховати пластичну операцію. Адже згідно з королівським протоколом, будь-яке втручання в зовнішність заборонено.

“Кейт, як стверджується в багатьох акаунтах, наразі не бореться з раком і не проходить хіміотерапію, а насправді вигадує все це, щоб приховати той факт, що вона зробила підтяжку обличчя… Зображення усміхненої принцеси в капелюсі та сукні, без явних ознак випадіння волосся, з виглядом, подібним до того, який вона мала востаннє, коли вона виступала публічно на королівських заходах у грудні минулого року, інтерпретуються як “доказ” того, що насправді з 42-річною жінкою все гаразд”, — ідеться в публікації.

Що відомо про лікування Кейт Міддлтон

У березні 2024 року дружина принца Вільяма відверто розповіла світові про своє захворювання. Нещодавно лікар-онколог Керол Сікора розповіла, коли Кейт Міддлтон може припинити профілактичну хіміотерапію, зазначивши, що такий курс може тривати близько шести місяців.

“Це час невизначеності. Очевидно, їй зробили операцію з приводу раку, нас попросили не гадати, що це було, але це було десь у животі. Це була операція на черевній порожнині. Вона проходить профілактичну хіміотерапію, зазвичай її проводять півроку”, — розповів фахівець.

Ольга Степанова

Recent Posts

Росіяни проникають у тил ЗСУ через підземні тунелі — Newsweek

Російські окупанти риють підземні тунелі, щоб проникнути за лінію фронту в Україні та атакувати позиції ЗСУ…

33 хв. ago

Піхота пройшла 1 км: ЗС РФ перерізали одну з доріг під Покровськом, — Bild (карта)

Підрозділи ЗС РФ зуміли просунутись вперед на Покровському напрямку, діставшись до однієї з другорядних доріг в…

35 хв. ago

Кабмін змінив порядок бронювання під час мобілізації – Умєрову додали повноважень

Уряд на засіданні 2 липня вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними…

38 хв. ago

Російські підводні човни проводять незаконні операції в Ірландському морі – Telegraph

Російські підводні човни проводили секретні операції в Ірландському морі і Збройні сили Великої Британії перейшли…

40 хв. ago

Енергетичний сектор України зазнав майже $57 млрд збитків під час війни – МВФ

З початку повномасштабного вторгнення український енергетичний сектор зазнав понад $56 млрд збитків. Про це йдеться у звіті…

41 хв. ago

Принцеса Анна поділилася першою заявою після струсу мозку

Принцеса Анна поділилася своїм першим повідомленням після того, як її виписали з лікарні, де вона…

2 години ago