Вже цього літа: “новий Нострадамус” назвав точну дату початку Третьої світової

“Новий Нострадамус” стверджує, що вже за декілька тижнів розпочнеться Третя світова війна. Деталями 23 травня поділились у Daily Star.

“Новим Нострадамусом” називають Кушала Кумара, який вже правильно передбачив ескалацію між кількома ворожими державами. Зокрема, він спрогнозував напруженість між Ізраїлем та ХАМАСом, КНДР та Південною Кореєю, Китаєм та Тайваню, Росією й НАТО.

Кумар для своїх прогнозів використовує індуїстську версію астрології, яку називають ведичною. Астролог будує “карту карми” за допомогою планетарного та зоряного розташування. Тепер він скористався цим, щоб побачити точну дату початку Третьої світової війни. Виявилось, що йдеться вже про найближчі кілька тижнів.

Зі слів “нового Нострадамуса”, 2024 рік має бути “дуже тривожним” через війни по всьому світі. Він передбачив “найвищу ескалацію” на всіх фронтах приблизно 8 травня. Також, з його слів, “лідер або лідери” мають проблеми зі здоров’ям і подадуть у відставку. “Сильно постраждають” сфери авіації з туризмом, і у світі попередять про змову чи обман.

За прогнозом Кумара, найбільша ймовірність початку Третьої світової війни — 18 червня, однак також це може відбутись 10 або 29 червня.

Ольга Степанова

Recent Posts

Демократи звинувачують Ізраїль у втручанні в американські вибори, – The Hill

Члени Демократичної партії США дедалі більше підозрюють, що прем’єр-міністр Ізраїля Біньямін Нетаньяху намагається втрутитись у внутрішню політику…

1 хв. ago

Росія виключить “Талібан” зі списку терористів

У МЗС РФ повідомили про завершення правової роботи над виключенням "Талібану" зі списку терористів. Про…

10 хв. ago

Економічне бронювання в Україні: коли запрацює та яких змін очікувати

В Україні запроводять модель економічного бронювання. Наразі розглядають три моделі, рішення про це вже ухвалено - повідомив нардеп…

18 хв. ago

Щоб не було лиха: обов’язково робіть це перед кожною поїздкою на авто восени

Осінь є особливими проблемами для водіїв, оскільки нижчі температури, слизькі дороги і скорочений світловий день…

29 хв. ago

Шахрай-залицяльник виманив у українки 140 тисяч гривень: як йому це вдалося

Для жительки Рівненської області знайомство з чоловіком у соцмережі закінчилось втратою чималої суми грошей. Вона…

38 хв. ago

Експерти обрали головний колір 2025 року: ідеї, що надихають, для всіх сезонів

Агентство WGSN та його дочірня компанія Coloro представили основний колір 2025 року – темно-синій відтінок Future Dusk,…

46 хв. ago