“Винна розвідка”: ФСБ висунула нові звинувачення Україні після теракту в “Крокусі”

Воєнна розвідка України нібито має безпосереднє відношення до теракту, який стався в концертному залі Підмосков’я “Крокус Сіті Холі”. Таку думку висловив директор ФСБ Олександр Бортніков, передає російське медіа “РИА Новости”.

За його словами, вже нібито можна впевнено говорити про те, що Київ “пов’язаний” із подіями в “Крокусі”. Наразі слідство ще триває, але в Москві вже перекинули всю провину на українську розвідку.

Ба більше, продовжують у російській спецслужбі, з кінця березня, коли і стався теракт, затримали понад 20 осіб, які можуть бути причетними до злодіяння. Олександр Бортніков вважає, що всі вони були виконавцями і пособниками.

“Хочу запевнити, що всі обставини злочину буде встановлено, і кожен причетний до нього не уникне покарання”, — каже директор ФСБ.

При цьому, однією з цілей замовників теракту в “Крокус Сіті Холі”, продовжує Олександр Бортніков, є заподіяння шкоди відносинам країн СНД за допомогою релігійного і національного чинників.

“Наші геополітичні опоненти розраховують зруйнувати унікальний міжетнічний і міжконфесійний баланс, що склався за тривалий період співіснування наших народів”, — підсумував представник російської спецслужби.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

15 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

24 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

31 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

36 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

43 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

53 хв. ago