У Німеччині спалахнув скандал через нацистські гасла на елітному курорті

У німецькому селі Кампен на острові Зюльт група молодих людей, знімаючи себе на камеру телефону, вигукувала нацистське гасло “Німеччина – німцям, іноземці – геть”.

Про це пише видання Bild.

У повідомленні вказується, що подія відбулась на вулиці Штренвай, яка більше відома як “віскі-миля”, оскільки на ній розташовані розкішні особняки, шикарні бутики та фешенебельні бари.

Повідомляється, що молоді люди відпочивали на відкритому майданчику бару Pony, який відомий тим, що часто зустрічаються діти телезірок, популярних артистів і бізнесменів. Тільки для того, щоб потрапити до бару, потрібно заплатити 150 євро.

Гасло “Deutschland den Deutschen, Ausländer raus” (“Німеччина — німцям, іноземці — он”) останнім часом часто використовують неонацисти. Один з гостей, який вигукував це гасло, натякаючи на Адольфа Гітлера підніс два пальці до губ і підняв руку в нацистському привітанні. Поліція встановлює всі обставини справи.

“Коли я побачив відео, я одразу подумав, що це не може бути правдою. Якби ми дізналися про це, молодих людей одразу вигнали б. Але ми мали близько 500 осіб на відкритій терасі. Ми намагаємось з’ясувати, хто це зробив. Вони будуть довічно забанені у закладі”, – заявив керуючий бару Pony Тім Беккер.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мобілізаційний сплеск: у ТЦК похвалилися ефективністю своїх рейдів

Рейди, організовані територіальними центрами комплектування (ТЦК) у громадських місцях, сприяють підвищенню мобілізаційної активності та свідомості…

2 хв. ago

Тайваньські вчені створили перший у світі компактний квантовий комп’ютер

Дослідники з Тайваню оголосили про створення найменшого у світі однофотонного квантового комп’ютера, що може змінити…

10 хв. ago

В Києві організували схему втечі чоловіків до Польщі на «навчання»

У Києві правоохоронці викрили масштабну аферу, за якою місцевий мешканець пропонував послуги незаконного перетину кордону…

15 хв. ago

Росіяни створили фейковий сайт Держприкордонслужби України

У мережі Інтернет виявили фейковий сайт, який повністю імітував дизайн і структуру офіційного вебресурсу Державної…

18 хв. ago

Людство вперше порушило глобальний колообіг води і наражає планету на кризу

Вперше в історії людство порушило колообіг води на планеті, що загрожує глобальною кризою. Відповідно до…

26 хв. ago

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

5 години ago