Колишня особиста секретарка Єлизавети II розповіла правду про поведінку Меган Маркл у палаці

Саманта Коен, колишня королівська асистентка Меган Маркл, нарешті перестала мовчати й розповіла про те, як американська акторка поводилася при дворі до весілля з принцом Гаррі та після нього. Як пише Herald Sun, Коен нарешті розкрила скандальні звинувачення у знущаннях, які вперше сколихнули Кенсингтонський палац 2021 року й лунають досі.

Саманта Коен: хто вона така і що про неї відомо

Розумна та чарівна австралійка працювала з покійною королевою впродовж 20 років, проявивши себе якнайкраще в ролі особистого секретаря монарха. Тож не дивно, що саме її попросили допомогти американській нареченій принца Гаррі акліматизуватися до королівської сім’ї та життя в Кенсингтонському палаці. Її завданням було переконати амбітну, націлену на кар’єру та відверту каліфорнійську акторку прийняти незмінну ієрархію та жорсткі протоколи королівської родини.

Через півроку від початку роботи з Меган Саманта була дуже зла на Меган. Причиною могло стати, що Маркл або не погодилася з непорушними елементами королівської влади, або не зрозуміла їх.

Через рік після весілля принца і колишньої актриси Коен збиралася звільнитися. Згідно з книгою Валентина Лоу “Придворні: прихована сила за короною”, Саманта поскаржилася, що, на її думку, з нею “жорстко поводилися”, і порівняла цю роботу з “роботою з підлітками”.

За словами жінки, вона залишалася на своїй посаді втричі довше, ніж планувала, поки їй щосили намагалися знайти заміну. Новий особистий секретар, обраний після співбесіди, до речі, звільнився під час туру Гаррі та Меган Африкою 2019 року.

Коен підтвердила, що вона була однією з багатьох придворних, які дали інтерв’ю після скарги на знущання, яку подала секретарка Гаррі й Меган зі зв’язків із громадськістю Джейсон Кнауф у 2018 році й уперше розкрила The Times 2020 року.

Саманта КоенФото: Getty

Знущання Меган Маркл: перші свідчення

Стало ясно, що три жінки офіційно заявили Кнауфу, що Меган “нібито” знущається над ними. І в міру того, як скарги накопичувалися, Джейсон почав збирати досьє. Він заявив у відділ кадрів палацу, що дружина принца Гаррі протягом року знущалася з двох співробітників “поза домом” і нападала на інших співробітників-жінок. Одна зі співробітниць, що звільнилася, заявила, що її зустрічі з Меган змусили її “відчути себе погано”.

Кнауф турбувався і про Коен, підкресливши, що вона відчувала сильний “стрес”.

Натомість Сассекси відкинули всі звинувачення. Меган і Гаррі стверджували, що герцогиня Сассекська сама стала “об’єктом знущань і глибоко віддана підтримці тих, хто зазнав болю і травм”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вручатимуть не лише повістки: ТЦК будуть надсилати чоловікам ще один документ

З 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Тепер, крім повісток військовозобов’язаним, можуть…

8 години ago

Чому ми прокидаємося ночами: що говорять про це лікарі і як упоратися з проблемою

Сон - це не тільки приємне проведення часу, але і невід'ємна частина здорового способу життя.…

9 години ago

Чорна елегантність: Річард Гір із молодою дружиною у вишуканих вбраннях відвідали червону доріжку

На Каннському кінофестивалі зібралися вершки суспільства, де зірки кіно, моди та культури не пропустили можливість…

9 години ago

Винен страх: прем’єр-міністр Естонії пояснила, чому союзники надають Україні мало зброї

Партнери України надають Збройним силам недостатньо зброї через страх, який майстерно використовує російський диктатор Володимир Путін. При…

9 години ago

Закон про мобілізацію вже б’є по економіці: далекобійники перекрили трасу Київ-Одеса

Дальнобійники заблокували трасу Київ-Одеса на знак протесту проти нових правил перетину кордону. З 18 травня інспектори Державної…

9 години ago

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки

Наступного тижня мешканцям Київської області доведеться тимчасово забути про газове опалення та кухонні плити. Причиною є необхідність…

9 години ago