Трампа зрадила улюблена онука

Іванка Трамп і її 13-річна донька Арабелла днями відвідали концерт Тейлор Свіфт в ході її Eras Tour у Маямі. І це попри те, що кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп, батько Іванки й дідусь Арабелли, заявляв, що ненавидить співачку.

Джерела повідомляють виданню Page Six, що Іванка Трамп повела дівчинку-підлітка та її друзів вживу “побачити одну з улюблених артисток доньки” на стадіоні Hard Rock в минулі вихідні. Арабелла, чий день народження відсвяткували в липні, продемонструвала свою любов до співачки іменинним тортом на тему пісень Тейлор Свіфт. Торт прикрашав напис – слова з пісні Свіфт 2014 року: “Хлопці хочуть любові, лише якщо це тортури”.

“Найкращий торт для моєї улюбленої Свіфті”, – написала Іванка біля фотографії білого торта, опублікованою в Instagram.

Дональд Трамп, однак, не поділяє тієї ж симпатії до 34-річної Свіфт, що й 42-річна Іванка та його онука. Минулого місяця 78-річний кандидат у президенти від Республіканської партії написав у власній соцмережі Truth Social:

“Я ненавиджу Тейлор Свіфт”, – це сталося після того, як 14-разова володарка Греммі підтримала кандидатку від Демократичної партії Камалу Гарріс на майбутніх виборах.

Свіфт зазначила, що голосуватиме за Гаріс, оскільки та, зі слів самої Тейлор, є воїном, який потрібен Америці. У тому ж дописі співачка Cruel Summer назвала підробленим штучне зображення, на якому вона нібито підтримує Трампа, яким 45-й президент поділився у власній соцмережі раніше влітку. Вона зізналася, що це викликало в неї страхи щодо ШІ та небезпеки поширення дезінформації в мережі.

Пізніше Трамп у властивій йому прямолінійній манері зазначив, що йому набагато більше подобається найкраща подруга поп-зірки Бріттані Махоумс, тому що “вона велика прихильниця Трампа”. Політик також використав дизайн футболок туру співачки і замінив їх зображеннями себе та свого гасла Make America Great Again – Зробімо Америку великою знову!

Романчук Микола

Recent Posts

Небезпечна середньовічна хвороба повертається через сучасні дієти

Цинга, яка була широко поширена у XVI-XVIII століттях, знову стає актуальною через сучасні дієти та…

6 хв. ago

Пенсії виплачуватимуть по-новому: можуть зрости в рази

Уряд України затвердив новий підхід до розрахунку пенсійних виплат, запровадивши другий обов'язковий рівень у пенсійній…

14 хв. ago

Дрони не замінять ракети та артилерію: що може суттєво змінити ситуацію на фронті

Україна розробляє масштабну програму виготовлення дронів. Вони показали свою ефективність, однак поки не зможуть повноцінно…

21 хв. ago

Переселенці повертаються на окуповані території. Лідерка «слуг» назвала причину

Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк прокоментувала заяву омбудсмена Дмитра Лубінця, у якій він заявив, що переселенці через соціально-економічні труднощі повертаються…

39 хв. ago

ЄС затвердив кредит Україні на 35 мільярдів: погашати буде Росія

Рада Європейського Союзу остаточно затвердила пакет фінансової допомоги Україні у формі позики 35 млрд євро. Про…

47 хв. ago

В Україні стався землетрус: деталі (карта)

У середу, 23 жовтня, ввечері на території Чернівецької області зафіксували землетрус магнітудою 3.1. Про це йдеться у повідомленні Головного центру…

55 хв. ago