Шахрайка зробила пластику обличчя, щоб уникнути затримання Інтерполом – фото до і після

Китаянка, яка ошукала людей на понад 1,5 мільйона юанів (210 000 доларів США), зробила пластичну операцію і втекла до Таїланду. Наразі вона перебуває під слідством тайської поліції і може бути депортована на материк.

Про це повідомляє SCMP.

Її затримали після того, як імміграційна поліція Таїланду отримала наводку.

Місцеві повідомили, що 30-річна жінка, відома під прізвищем Се, живе в квартирі в Бангкоку, і її часто бачили з закритим обличчям і в масці, що спричинило підозри, що вона може бути нелегальною іммігранткою. У відповідь на це співробітники імміграційної служби відвідали її квартиру і підійшли до неї, коли вона спускалася, щоб забрати посилку з їжею, з проханням перевірити її паспорт.

З’ясувалося, що Се в’їхала до Таїланду наприкінці 2022 року з візою, яка дозволяла їй перебувати в країні 15 днів з метою туризму. Однак вона прострочила свою візу більш ніж на 650 днів. У результаті влада заарештувала її 7 жовтня.
Під час розслідування Се стверджувала, що до звільнення була стюардесою у відомій авіакомпанії. Однак пізніше тайська поліція виявила, що вона перебуває в розшуку за “блакитним повідомленням” Інтерполу.

У період від 2016 до 2019 року вона нібито ошукала шістьох жертв на 1,52 мільйона юанів, пообіцявши забезпечити їх місцями бортпровідників у великих авіакомпаніях. Повідомляється, що частину грошей вона використала на пластичну операцію на обличчі перед втечею до Таїланду.

Шахрайка до і після пластики / Фото: Weixin

Се запідозрили в шахрайстві ще в січні 2014 року. Її молодша двоюрідна сестра, відома під прізвищем Ву, яка була серед обвинувачів, розповіла виданню Red Star News, що Се створила в Інтернеті образ заможної стюардеси, часто ділячись фотографіями з різних закордонних напрямків.

2018 року Се зв’язалася з Ву, позичила 52 000 юанів (7 300 доларів США) і заявила, що їй потрібні кошти, щоб допомогти комусь придбати годинник в Японії. Вона пообіцяла винагородити Ву 5 000 юанів після завершення угоди.

Ву вдалося отримати 17 000 юанів, однак, попри численні прохання, решту суми Се так і не повернула. Провівши деякі дослідження в Інтернеті, Ву виявила, що Се вже давно не працює стюардесою, а живе за рахунок шахрайської діяльності.

Відділ Імміграційного бюро Таїланду заявив, що Се буде покарана відповідно до законодавства Таїланду за прострочення візи і згодом депортована назад до Китаю.

Її випадок спричинив дискусії в соціальних мережах, багато хто висловлював здивування її фотографіями до і після пластичної операції:

  • Чому мені здається, що вона має гірший вигляд після операції? Наче вона тікає від невдалої роботи
  • Яким би розумним не було маскування, від закону не втечеш! Слава поліції!
Романчук Микола

Recent Posts

У США виявили величезні запаси популярного металу: це може мати серйозний вплив на екологію

У США вчені виявили величезні запаси металу, який все більше стає популярним у світі. Збільшення…

7 хв. ago

Не тільки Хмельниччина: стало відомо, де в Україні забагато прокурорів-інвалідів

За попередніми даними службового розслідування, у двох областях України найвищий відсоток прокурорів, які мають статус особи…

19 хв. ago

Війна в Україні може перерости в Третю Світову війну, – The Telegraph

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну може перерости в Третю світову війну залежно від того, яка…

28 хв. ago

“Україна зникне”: Лукашенко погрожує, що Росія може витягти зі складів найнебезпечнішу зброю

Самопроголошений диктатор Білорусі Олександр Лукашенко дав інтерв'ю російській пропагандистці Скабєєвій. Під час розмови він заявив,…

37 хв. ago

Росія накопичує ракети: нові атаки можуть спричинити гуманітарну кризу

З початком опалювального сезону в Україні зростає занепокоєння щодо можливих атак на критичну інфраструктуру, особливо…

46 хв. ago

Чого чекати чоловіку, який не забрав повістку з пошти

В Україні військовозобов'язані можуть отримати повістки за допомогою пошти. Якщо її не забрати в встановлений термін,…

57 хв. ago