Поломка лайнера, що об’єднала серця: неймовірна історія кохання у круїзі (фото)

Пасажири лайнера Odyssey, який змушений був незаплановано “застрягнути” в Північній Ірландії, вирішили одружитися просто під час круїзу.

Джан Перроні та Анжела Харсані розповіли Sky News, що не були знайомі до подорожі. У травні на лайнері виявили проблеми з двигуном, тому їм довелося залишитися на декілька місяців в Белфасті. Жінка розповіла, що під час цієї зупинки вони познаймилися, а вже згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки:

“Ми виявили, що у нас так багато спільного і нам так подобалося бути в компанії один одного, що ми не могли уявити життя нарізно. Як тільки я подружилася і провела з ним трохи часу, я почала розуміти його мораль, його цінності і його переконання”.

Чоловік каже, що вони вибрали обручку у місті, але пропозицію він хотів зробити вже на лайнері. Однак доля внесла свої корективи. “Вночі ми гуляли вздовж річки Лаган – під час супермісяця минулого тижня – і час видався дуже вдалий. Тож я зробив їй пропозицію”, – розповів він.

Весілля відсвяткують на борту корабля, а медовий місяць проведуть під час круїзу – попереду на пару чекає понад 400 зупинок у різних місцях світу.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті

В Україні збираються запровадити нові правила для великих покупок – тепер їх можна буде сплатити…

11 хв. ago

Мобілізація за випадковим принципом: як працює новий алгоритм розсилки повісток

Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок розсилання повісток, згідно з яким кожен військовозобов'язаний може отримати…

19 хв. ago

Вже не корейці, а буряти: як Росія спробує використати війська КНДР

Військові з КНДР вже навчаються на російських полігонах. Поки ні Росія, ні Північна Корея не…

21 хв. ago

У бункері «Хезболли» у Бейруті знайдено золото на $500 млн – генерал ЦАХАЛу

У бункері «Хезболли», розташованому під лікарнею «Ас-Сахель» у бейрутському районі Дахія зберігається щонайменше півмільярда доларів…

39 хв. ago

На Одещині ТЦК відмовив багатодітному батьку у відстрочці: що вирішив суд

В Одеській області ТЦК та СП відмовив у відстрочці колишньому військовослужбовцю, який є батьком трьох дітей. Одеський…

48 хв. ago

Нардепка підказала, за кого треба взятися після прокурорів із фейковою інвалідністю

Народна депутатка України, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів Ольга Василевська-Смаглюк переконана, що…

56 хв. ago