Принц Гаррі – не ганчірка: поставив Меган Маркл на місце

Колишня американська акторка і британський принц виховують двох дітей – 5-річного Арчі та 3-річну Лілібет. Син Меган і Гаррі народився ще за їхнього життя у Великобританії, вони показали сина одразу після народження, згідно з традиціями королівської сім’ї. А доньку Маркл народила вже після того, як вони з чоловіком склали повноваження при палаці й переїхали до США. Лілібет з’явилася на світ у Каліфорнії.

Герцоги Сассекські вкрай рідко показують дітей, вони опублікували фото з Арчі та Лілібет, зроблене в їхньому новому домі – маєтку в Монтесіто в Санта-Барбарі вартістю 11 мільйонів фунтів стерлінгів. Дівчинку також сфотографували в перший рік народження, вона позувала на газоні Фрогмор-котеджу – колишньої резиденції Меган і Гаррі в передмісті Лондона, яку у них згодом відібрали. Деякі сімейні кадри також з’явилися в документальному фільмі Netflix «Гаррі та Меган».

Меган Маркл з Арчі та Лілібет на газоні. Фото: The Duke of Sussex/@SaveChildrenUK, Misan Harriman

Зараз опальна пара монархії готується до випуску двох нових шоу в рамках багатомільйонної угоди з медіагігантом. Меган запускає проєкт, покликаний прославити радості кулінарії, садівництва, розваг і дружби. Він присвячений старту її нового бренду American Riviera Orchard. Принц Гаррі стане головним героєм серіалу, присвяченого Відкритому чемпіонату США з поло.

Зірка серіалу «Форс-мажори» хотіла, щоб діти були поруч із нею, коли вона знову опиниться в центрі уваги.

«Меган хоче повернутися до суспільного життя – з Арчі та Лілібет поруч із нею», – повідомив інсайдер.

Повернутися до суспільного життя. Фото: Getty Images

Однак у молодшого сина короля Чарльза III виявилися інші уявлення про долю дітей. Принц Гаррі болісно згадує свій досвід публічного виховання, коли він і його старший брат Вільям росли на очах широкого загалу, повідомляє Mirror.

Цього разу принц був налаштований категорично, і його обраниці довелося поступитися.

«Гаррі та Меган завжди погоджувалися в тому, наскільки вони мають показувати своїх дітей ЗМІ, але в цьому випадку Гаррі явно виграв у своєї дружини Меган у важливому рішенні з приводу принца Арчі та принцеси Лілібет. Він наполіг на тому, щоб не включати дітей у майбутні шоу на Netflix», – зазначив інсайдер.

Гаррі вміє бути жорстким. Фото: Getty Images

Герцоги Сассекські в підсумку вирішили не привертати до дочки та сина уваги, наскільки це можливо. Крім того, Меган відмовилася знімати кулінарне шоу у своєму особняку, натомість вона буде орендувати будинок сусідів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

4 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

20 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

29 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

41 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

51 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

1 годину ago