Кейт Міддлтон удостоїлася похвали шанувальників за свій талант

Після того як онкохвора принцеса Уельська Кейт опублікувала новий портрет принца Джорджа з нагоди його 11-річчя, зроблений нею, шанувальники не поскупилися на компліменти для королівської особи, пише Daily Mail.

Чорно-білий знімок, де старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон позує в елегантному костюмі, у соцмережах назвали “чудовою фотографією”, а один із фанатів Кейт зазначив, що вона “справді найкращий фотограф”.

Фото принца Джорджа, зроблене Кейт Міддлтон Фото: princeandprincessofwales/instagram

Минулого місяця принцеса Уельська знову порадувала шанувальників, опублікувавши зворушливу фотографію принца Вільяма та їхніх дітей до Дня батька.

На світлині принц Джордж, дев’ятирічна принцеса Шарлотта і шестирічний принц Луї зображені під час прогулянки пляжем разом зі своїм батьком, позуючи спиною до камери і дивлячись на море на узбережжі Норфолка, неподалік від їхнього будинку в Анмер-Голлі.

Фото: The Prince and Princess of Wales/instagram

Дивлячись у далечінь, два брати обійняли один одного, а Шарлотта обійняла батька. Вільям простягнув руку, щоб обійняти всіх своїх дітей, що стоять на трав’янистій дюні. На іншому фото вони стрибають усі вчотирьох.

У Кейт давня пристрасть до фотографії, незважаючи на драму з редагуванням фотографій, під час якої шість світових фотоагентств відкликали офіційну сімейну фотографію, зроблену до Дня матері, через побоювання, що її редагували.

Опубліковане зображення, на якому помітили кілька ознак коригування, зокрема відсутність частини рукава принцеси Шарлотти, було, як пізніше з’ясувалося, зроблене принцом Вільямом, перш ніж Кейт двічі відредагувала кадр у Photoshop, щоб “зробити його якнайкращим”.

Сімейна фотографія стала першою фотографією 42-річної принцеси Уельської після того, як вона перенесла операцію на черевній порожнині на початку року. Майбутня королева взяла на себе провину і попросила вибачення у громадськості, зазначивши, що вона — любитель, а не професіонал.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

5 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

5 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

5 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

5 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

5 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

5 години ago