В Ілона Маска на початку року народилась 12-та “таємна” дитина

В американського підприємця-мільярдера Ілона Маска на початку 2024 року народилась 12-та дитина від виконавчої директорки “Neuralink” Шівони Зіліс.

Про це пише Bloomberg.

“Він (Ілон Маск – ред.) є батьком щонайменше 12 дітей. Шість з них народилися за останні п’ять років – троє зі співачкою Граймс і троє з Шівон Зіліс, зокрема й одна дитина, про яку досі не було відомо”, – йдеться у матеріалі.

Близькі до Маска джерела розповіли, що 12-та дитина народилась на початку цього року. Проте сам підприємець не відповів на запити журналістів, а Шівон Зіліс відмовилась давати коментарі.

2023 року стало відомо, що Ілон Маск має ще одну, третю спільну дитину від співачки Grimes – сина на імʼя Техно Механікус, або Тау. Від Шівони Зіліс Маск також має двоє близнюків – вони народилися у 2021 році.

“Він справді хоче, щоб розумні люди народжували дітей”, – сказала Зіліс про Маска, який тоді запропонував стати її донором сперми, щоб, додає Айзексон, “діти були генетично його”. 

Нагадаємо, Бернар Арно, французький мільярдер і генеральний директор конгломерату предметів розкоші LVMH, обігнав Ілона Маска і став найбагатшою людиною світу після того, як акції його компанії зросли майже на 1,5% під час ранкових торгів у Європі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ворог просунувся в районі чотирьох населених пунктів на сході, – DeepState (карта)

Росіяни досягли певних успіхів у Донецькій та Луганській областях, просунувшись в районі чотирьох населених пунктів, стверджують аналітики DeepState.…

2 хв. ago

Кейт Міддлтон може зʼявитися незабаром на публіці: деталі

Кейт Міддлтон може відвідати тенісний турнір Вімблдон-2024. Про це пише Harperʼs Bazaar. Вімблдон розпочався з появи кількох…

6 хв. ago

Кросовери домінують: названо найпопулярніші авто в Україні

За червень 2024 року українці придбали 5,2 тис. нових легкових автомобілів і переважна більшість із них –…

8 хв. ago

Україну накриють магнітні бурі: названо найнебезпечніші дати липня

Сьогодні починаємо день з магнітних бурь — вони супроводжуватимуть метеозалежних впродовж липня. Про це йдеться на сайті kp. Сьогодні…

13 хв. ago

Долар різко подорожчав: скільки коштує іноземна валюта на готівковому ринку Києва

Курс долара різко наблизився до 41 гривні, але очікувано. За добу заокеанська валюта піднялася на 20…

47 хв. ago

Стилістка показала, як підібрати горловину речей за типом фігури: що підходить майже всім жінкам. Фото

Підібрати речі, які підходять вам за типом фігури – завдання не з легких. Суть ховається…

49 хв. ago