У Росії впали ціни на портрети Патрушева та Шойгу

Російські маркетплейси в інтернеті почали пропонувати портрети ексміністра оборони РФ Сергія Шойгу та секретаря радбезу Миколи Патрушева зі значною знижкою, починаючи з моменту, коли вказані політики були звільнені президентом РФ Володимиром Путіним з посад, які вони займали раніше.

Так, портрет Миколи Патрушева коштує тепер замість 1700 трохи більше 1000 рублів.

Щодо портретів Сергія Шойгу, то ще кілька днів тому їх можна було замовити за 2 тис. рублів. Тепер їх можна купити з великою знижкою всього за 700 рублів.

«Мабуть, щось сталося?», – жартівливо відреагував на падіння попиту на портрети Шойгу і Патрушева Макс Гардуз. 

«Швидше б рухнула ціна на портрет кремлівського пересидента (йдеться про Володимира Путіна, який пересидів у президентькому кріслі усі допустимі терміни – «Главком»)», відреагував на падіння попиту на портрети Шойгу і Патрущева користувач мережі Х Пітер Гісбрехт. 

Нагадаємо, Сергій Шойгу, який очолював міністерство оборони РФ, пішов у відставку. Путін запропонував призначити Андрія Білоусова замість нього.  Як стало відомо, президент Росії зняв із посади секретаря Ради безпеки Росії 72-річного Миколу Патрушева у зв’язку з переходом на іншу роботу. На це місце призначений Сергій Шойгу.

Як повідомлялося, Володимир Путін робить заміни керівників, зокрема у Міноборони РФ, для посилення підготовки до затяжної війни в України та, ймовірно, до майбутньої конфронтації з НАТО. Про це йдеться в звіті Інституту вивчення війни (ISW). На думку аналітиків, такі перестановки після президентських «виборів» у Росії свідчать про те, що Путін робить значні кроки в напрямку мобілізації російської економіки та оборонно-промислової бази для підтримки затяжної війни в Україні і, можливо, підготовки до конфронтації з НАТО.

Ольга Степанова

Recent Posts

Трамп, принц Гаррі та багато інших: у мережі з’явився список гостей вечірок P Diddy (фото)

Популярного американського музиканта і продюсера Шона Комбса, більш відомого під псевдонімом P Diddy (Puff Daddy), звинуватили в…

10 хв. ago

Telegram створить свій аналог Youtube

Месенджер Telegram має намір запустити власний відеохостинг на зразок Youtube. Адміністрація платформи навіть оголосила конкурс на створення відеоплеєра,…

24 хв. ago

“Ми будемо біля ТЦК до ранку”. Ломаченко опублікував відео “знущання над усією Україною”

Колишній чемпіон світу з боксу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко у себе в соціальних мережах влаштував…

29 хв. ago

Циклон Finny накриє Україну: в яких областях очікувати сильні дощі

У неділю на Україну обрушиться циклон Finny, який принесе зливи та грози в західні, північні,…

35 хв. ago

Паста доктора Амосова: як правильно готувати суміш-панацеєю від усіх хвороб

У періоди, коли ми частіше стикаємося з інфекціями та застудами, добре дбати про свій імунітет,…

41 хв. ago

Що загрожує ухилянтам, які звертались до “мільйонерки” та голови МСЕК Хмельниччини

Ухилянтам, які користувались послугами затриманої голови МСЕК Хмельниччини Тетяни Крупи може загрожувати до 5 років ув'язнення. Зараз…

51 хв. ago