Іншопланетні бази на Землі: американець каже, що знає, де ховаються прибульці

Американець Денні Шихан, відомий своєю діяльністю в сфері досліджень НЛО та контактів з іншопланетянами, зробив чергову гучну заяву. За його словами, на Землі існують принаймні дві бази іншопланетян, і він знає, де вони розташовані. Ці сенсаційні відомості були опубліковані у соціальній мережі Reddit та підхоплені Daily Star.

Шихан, який останніми роками активно залучав свідків НЛО до виступів у Конгресі США, стверджує, що володіє доказами існування цих баз. Вони нібито розташовані у віддалених куточках планети – одна з них високо в горах, куди майже ніхто не заходить, а інша – під водою, в глибині Тихого океану.

“База в Тихому океані розташована між західним узбережжям Мексики та островом Гвадалупе. Ймовірно, вона знаходиться під дном океану”, – розповів Шихан. Він додав, що за цим місцем ведеться постійне спостереження і вже зібрані “сотні відеороликів”, на яких видно, як невідомі об’єкти входять у це місце, занурюються під воду і потім знову злітають.

Шихан також зазначив, що в американському державному апараті національної безпеки знають про ці бази. “Є деякі… всередині нашого державного апарату національної безпеки, які знають, що це правда. Вони намагаються збити ці НЛО та захопити екіпажі, що керують ними. Це надзвичайно небезпечна ситуація,” – заявив він.

Денні Шихан переконаний, що “феномен НЛО є реальним”, і попереджає громадськість не вірити офіційним поясненням про “птахів чи секретні урядові програми”. За його словами, ці об’єкти привозять на Землю живих органічних істот з інших планет чи вимірів, і ці візити тривають вже протягом тривалого часу.

Такі заяви не залишили байдужими користувачів мережі, викликавши хвилю обговорень і суперечок. Одні вважають Шихана борцем за правду, інші – черговим конспірологом, що прагне уваги. Проте його слова вкотре піднімають питання: чи справді ми знаємо все про те, що відбувається на нашій планеті?

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Українські банки почали блокувати картки на запит ТЦК

Українські банки почали блокувати карти на запит ТЦК. Про це пишуть телеграм-канали Одеси, публікуючи фото…

3 хв. ago

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

У великих містах тарифи на воду контролюються регулятором - НКРЕКП. Водночас місцева влада невеликих населених…

12 хв. ago

Українських водіїв почали масово штрафувати на 8500 гривень: у чому причина

Українських водіїв попередили про суворі покарання, включаючи великі штрафи, вилучення прав водія і навіть арешт…

17 хв. ago

“Як жінки, так і чоловіки”: експерт назвав оптимальний вік для участі у війні

В Україні тривають дискусії щодо зниження мобілізаційного віку. Однак, на думку військового експерта Романа Світана, питання…

30 хв. ago

В Україні різко зросла кількість банкрутів серед громадян: названі причини

Як повідомляє Опендатабот, за даними Верховного суду України наразі відкрита 651 справа про банкрутство людей. Це…

39 хв. ago

Шкідливі поради, які не допоможуть схуднути

Схуднення — це складний процес, який вимагає не лише фізичних зусиль, але й правильного підходу…

50 хв. ago